idag är ingen vanlig dag, det är Lindhs födelsedag. hurra hurra hurra

Idag har Andreas Lindh blivit ett år äldre, och ett år smartare. Han är nu 22 år gammal. Vi på ssif.blogg.se vill givetvis vara med och hylla honom. Han är stor i Sandby, många vill vara med i firandet. Men ni ska veta att han är ännu större i Flyinge. Sen några år tillbaka bor han i sveriges hästcenter, trots att han bor i Flyingeby har de riktiga flyingeborna tagit honom till sina hjärtan. Många har skickat telegram till ssif.blogg.se för att gratulera vår lille 97 kilos gossebjörn. Här nedan presenteras några av telegramen.

Hello Andreas Lint!

I´ve heard that you love me, I want you to know that i love you to! I cry when I heard that you were me in a Swedish maskerad, it´s a big moment for me. I hope your birthday will be great!
Best wishes, your "Eddie" Ofere




Hej lilla du!
Min tränare, mr Myrtele, som var din tränare, har sagt till mig om dig att du var större talang än mig. Hoppas du fattar mig, du kunde också vunnit os-guld, eller kanske blivit bestulen på ditt guld av köpta domare.


Ha en bra födelsedag!
/Ara



Hej Lindh-rio!

Vi vill, från djupet av våra hjärtan, gratulera dig på din 22-årsdag. Vi är stolta att lärt känna dig, å hoppas ha många år framöver tillsammans. Du ska veta hur stor du är: vi sökte på ditt namn på bilder på google, på första sidan kom en bild på rio-kalle upp. Den bilden kom från bloggen där du är ett stående inslag. För google är du rio-kalle. Ha en fantastisk födelsedag!

Mvh ssif.blogg.se



Visst hade du gissat att Lindh är 22 år?


Kommentarer
Postat av: Lindh

Hahaha tack för dessa fina ord!

2009-12-21 @ 21:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0