bloggen på damernas match

Igår var bloggen på plats på Sandbyvallen för att titta och stötta vårt damlag i den viktiga omstartsmatchen mot Hovås-Billdal.

Försnack:
Hovås är ett ungt lag från Göteborgstrakten som Sandby slog i den avgörande kvalmatchen förra året. Hovås är ändå i division 1 och har slagit Sandby en gång i år. Precis innan sommaruppehållet möttes lagen i Göteborg och Hovås vann med 2-0. Enligt Stille vann detta Hovås-lag Gothia cup för F19 förra veckan. Sandby ställde upp med ett bra lag, borta från förra gången bloggen var på plats var duktiga spelare som Stjärna, Elsa, Jannike, Hanna Lindström, samt att spelare som Louise och Lina Härle var på bänken.
Första halvlek:
Hovås hade ett litet övertag i början. Deras små, tekniska spelare startade piggt och deras kortpassningsspel var bra. De kom till några halvchanser i början. Sandby låg bra med backlinjen och hade ganska bra koll. Efter cirka tjugo minuter bytte matchen ansikte. Sandby hade mest haft kontringar första tiden av matchen. Nu tog Sandby över spelet och det var Hovås som resten av halvleken satsade på kontringar. Sandby spelade väldigt bra i mitten av halvleken. Det var ett enkelt, men vackert och framgångsrikt spel. Vinna boll, sen hitta någon av de tre innermittfältarna rättvända för att sedan spela ut på ytteranfallarna. Det blev en del farliga lägen. Antingen var det Höst som störtade in i boxen och avslutade eller så var det inspel snett inåt bakåt till Tozz som kom i hög fart. Det var nära mål några gånger. Tyvärr var det Hovås som hade ledningen i paus. I mitten av halvleken fick deras duktige anfallare en djupledsboll. Gabbi hann ikapp henne, men hennes avslut touchade Sandbybacken och fick en fin båge över Ivar i Sandbymålet.
Hovås duktiga nummer 7 rinner igenom när Sandbys backlinje inte var rak


Paussnack:
Jag hörde lite av paussnacket, och det var ett positivt och taggat Sandbylag som trodde på att vända underläget. Widerberg poänterade att han ville få upp ytterbackarna mer och in med ytteranfallarna. Från parkbänken var det tydligt att anfallen behövde bli längre för att få mer tryck och ha mer än Höst i boxen när bollen kom in. Spelet och energin i Sandby var väldigt bra!
Sandbys paussnack
Andra halvlek:
Matchbilden från slutet av den första halvleken fortsatte. Sandby spelade väldigt bra och Hovås fick mest använda sig av kontringar. I stora delar av halvleken var bollinnehavet cirka 70-30 till Sandbys fördel. I mitten på halvleken kom Sandbys kvittering. En läcker framspelning till Höst (av Stina tror jag), som Höst tog med sig mellan backarna och avslutade säkert intill den bortre stolpen. Det var rättvist, och nu kändes det som målskyttet skulle lossna. Spelet och inställningen var fortsatt grym från Sandbys sida. Ytterbackarna kom med upp i anfallen, innermittfältarna hade mycket boll och ytteranfallarna fick hela tiden bollar att jobba med. Det var vacker fotboll helt enkelt! Men, så kom kallduschen med tio minuter kvar. Hovås hade satt in en ny anfallare och satsade lite mer i kontringarna. Och med mer folk och fart i kontringarna, samtidigt som Sandbyspelarna tröttnade lite fick hovås in 2-1-bollen i den 83-minuten. Efter slarv i Sandbyförsvaret kunde deras duktiga nr 21 trycka in ledningsmålet. Med bara minuter kvar kom också 3-1 till bortalaget. Ett nytt hål i backlinjen gjorde att 21an kunde trycka in ett nytt mål. Sandby hade lägen i den andra halvleken, framförallt många halvchanser. Återigen var det Tozz och Höst som stod för lägena. Minns jag rätt var Tozz skott från straffområdet det farligaste läget efter Hösts mål.
Höst tränger sig mellan Hovås-backarna och kommer i nästa sekund trycka dit kvitteringbollen
Matchen:
Det var två bra lag, och en jämn match. Hovåsspelarna var skickliga, men det bästa lagspelet stod absolut sandby för. Hovås gjorde flest mål, men Sandby stod för mest underhållning. Men varför vinner inte Sandby matchen? Det saknas lite självförtroende i de avgörande lägena. Framförallt var det tydligt i inläggslägen och i en mot en-situationer. Det andra var att Höst var alldeles för ensam där framme, själv kunde hon inte skapa trycket på deras tredjedel som behövs när man har så stort bollinnehav. Den tredje saken är att det hade behövts lite mer skicklighet i avsluten, det hade Hovås och det blev avgörande. Sandbys bollinnehav innebar många lägen, men de hade behövt bli lite hetare. Hovås hade ett avslut som Tozz touchade i ribban och ett friläge som Ivar räddade. Alltså beröm till Hovås för att de med speed och teknik skapade farliga lägen trots deras mindre bollinnehav. Sandbys centrala tremannamittfält imponerade stort. Det höll hög klass, med tre bollvinnare som samtidigt är oerhört passningsskickliga. Hög div.1-klass där.
*
*
Blåttz topp-5:
5: Emilia Bergman - vann boll och fördelade snygg ut på kanterna, var offensiv mittfältare och tog sin in i boxen ibland.
4: "Melle" - Väldigt duktig som defensiv bollvinnare, fördelade bollar snyggt!
3: Gabbi - Följsam och duktig mittback
2: Karolina Höst - Tuff där framme, gjorde ett mål, var värd ett till
1: Therese "tozz" Andersson - Dominant på plan! Tuffast i närkamper, hade många avslut, räddade med nick i ribban Hovås från att göra 2-0, och visade grym inställning när hon körde över deras målvakt. Lägg därtill planens bästa fötter!
Matchens spelare Tozz med sitt fina skottläge i slutet av matchen
Snyggast:
Båda lagen hade snygga matchställ! Det var klass!
*
Domarteamet:
Skötte det bra, väldigt bra!
*
Kommentaren:
Enligt källa sa deras tränare att Sandby ska vara nöjda att det inte blev större förlust. Var han/hon på samma match?
*
Underhållningsvärde:
4/5
*
Allsvensk klass:
Var det på deras nummer 7 i första halvlek (tror hon hade det numret), på deras nr 21´s avslut och på Tozz under hela matchen.
*
Det zlatan gör med en boll kan Lina göra med ett plommon...........

Lindh om kollisionen

Idag tog bloggen en telefonare med Andy Lindh, som igår skadades i en kollision med Oskar Svensson på träningen. Med Lindh i telefonen och kameran ut över trädgården fick vi en pratstund med honom om skadan, fredagsnöjet och Usian Bolt!
Dem är vänner och kan göra tummen upp trots den hårda smällen dem emellan en halvtimme tidigare
Dem haltar stelbenta iväg med tvätten. De hjälpte Matte för att få skjuts hem

Little more South Sandby

I tisdags började träningen igen. En bra träning, mycket småspel med tempo och kvalitet. Men vi var bara 5 seniorer, plus vår nye spanjor Aythami (duktig, duktig). Vi slog ihop oss med juniorerna och blev 13 pers och kunde genomföra en bra träning. Men 5 seniorer e uselt, många är bortresta, men att så många som är hemma men inte ens hörde av sig e kasst. Det blir bättre, idag blir det bättre. Fler seniorer och förhoppningsvis delad träning med juniorerna igen så blir vi många och får bra fart.
*
South Sandby Football tournament & Fest är inte glömd. Vi har bjudit på mycket fotbollsbilder. Men glöm inte festen. Vi var många, det var grym stämning, och det var dans till 03:00. Det bjöds också på musik. Nedan en film där vi bara ställer fram glassen. Det var glass till efterrät. Den bar vi fram, det finns på film!
Bloggen gjorde lite sandbysnapsvisor som vi sjöng också! Det krävs inga stimpengar för att ni ska sjunga dem på kräftskivorna, bara sjung!
*
Ser du stjärnan i det blå?

Ser du stjärnan hos dem blå?
kan det vara nummer två?
Drick nu mera, ser du flera, stjärnor blå.

Ser du stjärnan hos dem blå?
Kan det finnas fler än två?
Vi e sandby, alla håller, hög nivå

Var nöjd med allt som livet ger

Var nöjd med allt som Sandby ger
Och allting du på Vallen ser
Glöm bort långbollar, skador och besvär
Var glad och nöjd för vet du vad.
Av enkel seger blir man glad
var nöjd med liret vi presterar här

Mer South Sandby Football tournament & Fest

Idag kommer mer från i lördags. Alla lagbilderna, massa matchbilder och lite partybilder! Ännu ett stort tack för i lördags! Jävligt trevlig dag!!!!
Vinnarna............. Knattelaget


övre raden från vänster: Felle Dahlkvist, Linnea Amylon, Evelina Ottosson, Matte Håkansson, Tobias Andersen, Lavin Salih. Nedre raden från vänster: Alex Roth, Andreas Kullberg, Robin Olsson. Liggande: Danne Liljenberg

Tvåa kom........ 89e-laget


Från vänster: Eric Norling, Tobbe Jönsson, Sebbe Malm, Niclas Bengtsson, Robin Andersson, Fredrik Larsson, Tom Hansson, Henke Magnusson, Andreas Tillberg, Erik Ekman


Trea kom Gamla Rävar


övre raden från vänster: Dennis Jûrs, martin Svensson, Mats Sjöstrand, Johannes Mårtensson, Linda Mårtensson, Helena Påmark, Jakob Magnetorp. Sittande från vänster: Peter Buregård, Karl Björnsson, Jessica Carlsson Malmberg, Lena Svensson, Pernilla Dovrén

Fyra kom div.4-laget


Övre raden från vänster: Joakim Kiuru, Roger Hermansson, Jens Carlsson, Lasse Erixon, Håkan Hultgren, David Mårtensson, Nedre raden från vänster: Martin Henriksson, Lasse Olsson, Jonas Bladh, Johan Mårtensson, Krille Adler

Femma kom Pålssons Brats

Övre raden från vänster: Lina Härle, Noah Paradis, Rebecka Rosenlund, Rasmus Hansson, Tommy Magnusson, Amanda Blixt. Nedere raden från vänster: Magnus Pålsson, Sebastian Bringhorn, Sebastian Persson, Elsa Klarin

6a kom FC Vesuvio från Sandby Pizzeria



7a kom Lindhs hästfolk

Bakre raden från vänster: Joel Thell, Joel Lindquist, Petter Afzelius, Emelie Lindström, Henrik Håkansson, Robin Gustavsson. Sittande från vänster: Anton Gemback, Jim Hansson, Karoline Risberg. Liggande: Andreas Lindh


Åtta kom Stenhåkans vänner

Stående från vänster: Jens Haglund, Robin Jönsson, Markus Håkansson, David Jönsson, Hans Persson, Rizgar Salih. Sittande från vänster: Victor Engdahl, Louise Andersson, Emilia Bergman, Sara Johansson, Emma Larsson

Nia kom Höstlaget

Sittande överst från vänster: Albin Olsson, Linnea Höst, Erik Mekkelholt, Conrad Öster, Andreas Roos. Sittande nederst från vänster: Johan Lundell, Karolina Höst, Jesper Larsson, Daniel Gustavsson, Klas Norrsen

Tia kom ledarlaget

Översta raden från vänster: Niklas Widerberg, Michael Paradis, Roger Wärlestedt, Elias Daniel, Stefan Borgudd, Billy Jonsson, Magnus Wendt, Mattias Mårtensson. Sittande från väsnter: Staffan Berntsson, Håkan Gustafsson, Lasse Larsson, Magnus Pärsson, André Ovenberger, Magnus Malmberg





Håkan på fotbollsbowlingen


Blöta avbytare i ledarlaget






Lindh mot Jens i straffavgörande i matchen om 7-8eplats



Jessicas skott träffar på ett känsligt ställe på sin egen man, Jens



Vid klockan två tackar Davve för sig och drar till Magaluf



Lindh och Lill-matte posar

Sammanfattning South Sandby Football Tournament & Fest

South Sandby Tournament är över för denna gången. som ansvarig vill jag sammanfatta årets turnering som väldigt lyckad. Det bjöds på bra fotboll, men viktigast av allt: Det bjöds på många leenden och mycket "snack över gränserna". Då menar jag att hela föreningen var representerad och alla pratade med alla. Föreningens framtid var där, föreningens styrelse var representerad, nuvurande serieledare i division 6 var med, fotbollssspelare i den nästhögsta damdivisionen var med, många ledare var där, herrspelare som förde föreningen till fyran senaste gången var där, damspelare som fört damfotbollen från division 5 till tvåan var med, oldboisare och oldgirlsspelare var där, eldsjälar och supportrar var med. Fantastiskt!
*
Jag vill tacka alla för i lördags! Tack till alla som var med. Jag är tacksam för all hjälp kring detta. Störst tack till Gert-Inge som samordnat mat, kioskutbudet, priser m.m. Ni som städade bakfulla med mig gjorde ett grymt jobb (Lina, Jeppe L, Wendt, Gert-Inge, Anders å Stefan). Ni som hjälpte till på turneringsförmiddagen (Johan, Billy, Krågan, Matte, Conne) ska ha tack! Alla funktionärer var grymma. Ni i kiosken (eva, Marie, madde), ni på trekampen (oskar, Sigge, macke, hans polare å morsan), fotografIngvar, klockStefan, läkarAnders, grillAnders, KöksTina domarMange och domartomas. Stort Tack! Hoppas inte jag glömt någon!
*
Vi var 130 stycken! 105 spelade, 17 funktionärer och 8 stycken kunde av olika andledningar inte spela utan bara festa på kvällen. Lägg till många åskådare, ca 30-40 stycken! Det var alltså en bit över 150 pers på sandbyvallen denna regniga lördag!
*
Du som glömt jacka eller banktillhörighet, så finns det bevarat!
*
Jag ska sammanfatta årets south sandby kort. Några dagar framåt kommer nya smaskiga bilder publiceras:
*
Den största känslan var att vi var så många som hade så roligt!!!!!!!!!!!!
Mycket folk inför turneringsstarten


Många var hungriga (och törstiga) efter en tuff turnering


Det korades några segrare under dagen, här presenteras några:
Segrarna "knattelaget" sprutar Champagne efter 2-1 segern i finalen mot favorittippade 89e-laget


Lagsegrare i trekampen blev "gamla rävar" med snittpoängen 4,3


Vinnaren i den individuella trekampen blev Rizgar Salih, han satte alla tre fotbollsskotten i krysset på fotbollsduken. OJOJOJ


Turneringens bästa spelare blev Tobias Andersen

Turneringens kämpe blev Lasse Larsson


Turneringens artist Micke Paradis. Motivering: Högerutsidan skickade bollen rakt upp i krysset, målet firades med tröjan över huvudet. Allt det där kännetecknar en riktig artist


Turneringens kämpe blev Karro Höst!


Turneringens hederspris fick Robin Andersson, han vann en bok för sin insats i turneringen som innehöll läcker fotboll med klackar och lobbmål. Västen skulle han bära hela kvällen pga förra årets försvinnande under turneringskvällen där polis letade efter honom.


Hela natten festades det med mycket dans...........


Turneringens kämpe Lasse Larsson fri mot mål och jagas av en jäkla massa spelare


Håkan Gustavsson hittar hålet i målet på trekampen

Höstlaget firade 9onde platsen så här efter att ha slagit ledarlaget i straffavgörandet
Damlagets Rise lurar Jens i straffläggningen och hennes lag tog 7e-platsen
Martin Svensson och Lena Svensson gör en "high-five" efter att laget vunnit bronsmatchen

Sista infon south sandby tournament

På lördag är det dags! Andra upplagan av South Sandby Football Tournament & Fest. Tio lag gör upp om segern. Drygt 120 spelare gör upp om trekampssegern. Sen festar alla i föreningsgården, det blir grillat, efterrätt och bra musik. Samt några överraskningar så klart. Jag ser enormt mycket fram emot att träffa alla ssif-vänner, få se teknisk ssif-fotboll och festa hårt med alla vännerna!

Tider:
Samling 14:30 på Sandbyvallen, alla ombytta och redo för spel
Turnering till ca 18:45
Mat vid cirka 19:30
Rolig fest tills vi e trötta med efterrätt, överraskningar och bra musik

Ta med dig:
Fotbollsutrustning
Egen dryck till festen

Finns tillgängligt:
Omklädningsrum finns för ombyte och dusch innan och efter turneringen
Sandbyvallskisoken är öppen under hela turneringen

Serveras (ni som betalat 50 kronor får):
Grilltallrik
Efterrätt

Kvällen bjuder på:
Mat
Priscermoni
Efterätt
Överraskningar
Många timmars "disco"

Turneringen:
10 lag
5 matcher/lag
13 min/match

Trekampen bjuder på:
Tre fotbollsgrenar
Fint pris till segraren

Vi ses på lördag! Glöm ej fotbollsutrustning och egen dryck till kvällen.


Golftävlingar på Lunds akademiska golfklubb hela veckan. Nedan ser ni en resultattavla. Trevlig läsning. Paret på femteplats känner jag.............





Konstgrääääääääässssssssssss

Äntligen! Å vad jag läntat! Först grusplan hela vinterhalvåret i 15 års tid. Det innebar oftast en bra grusplan, men regnade det stod det alltid vattenpölar på samma ställe, frös det blev planen väldigt hård. Men de senaste två åren har där stått baracker på planen, då har vi tvingats köra till Dalby och träna. Nu kommer vi bara kunna gå ner till vår "egen" konstgräsplan, vi kommer ha en bra plan året om! JAAAAAAAAAAAA!
Detta är helt fantastiskt! Det ska bli så roligt att träna där i höst och vinter! Men vi lämnar aldrig vallen som matchplan. I Sandby gäller det som vanligt att hålla tummarna för att ingen förstör den. Lika snabbt som jag hörde att konstgräsplanen var klar hörde jag att någon eldat och bajsat på den. Sådär fräsch och trevligt! Vi hoppas att vi kan skydda den och bevara den i gott skick. Äntligen konstgräs är mitt slutord!

damlaget

Bloggen har tagit ett snack med damlagstränaren Niklas Widerberg om läget i division 1. En positiv, kunnig och trevlig Widerberg bjuder på damfotboll idag. Efter Japans skräll igårkväll och tog hem VM-guldet är damfotbollen glödhet. Sveriges VM-brons är väldigt stort också. Nu gäller det bara för Sandbys damer att ta sig upp på fast mark i division 1. Nedan ser ni tabellen, en tabell från text-tv. Coolt att kunna följa sandbys damer på text-tv!










1. Hur sammanfattar du dina känslor från första halvan av serien? Känslorna har åkt lite berg o dalbana under säsongen, men mest har det varit positiva känslor för vi spelar bra fotboll och visar att vi är lika bra som dom flesta lagen i serien.

 

2. Vad säger du om tabelläget? Läget är ju inte så skoj men vi har fortfarande kontakt med ett antal lag och vi har en god stämning i truppen, så vi är inte uträknade.

 

3. Vad ska ni göra för att klara er kvar i division 1? Vi ska fortsätta jobba med att ha bra tempo på träningarna och nöta ännu mer spel på sista tredjedelen.

 

4. Vad tycker du ni saknat där ni inte lyckats ta poäng i de jämna matcherna? Vi har saknat en riktig forward som kan göra det där lilla extra.

Vi har haft en hel del målchanser men inte haft kylan att sätta dit bollen..

 

5. Vad är skillnaden mellan er och det andra Skånska laget Vittsjö som leder serien och är på väg mot Allsvenskan? Vittsjö har en stark trupp och gör sin fjärde säsong i ettan, det ger dom massor av rutin men framför allt har dom en mycket vass forward i Sofie Andersson som gör mål på de flesta av sina chanser.

 

6. Vad krävs av spelare och ledare när ni börjar träna igen om två veckor? Att vi snabbt hittar tempot igen och att alla ger 100%. och att alla tror på att vi kan vinna.

 

7. Vad är du mest nöjd med så här långt? Att vi har ett bra grundspel och att vi har en fantastisk stämning i truppen.

 

8. Vilken spelare vill du lyfta fram så här långt i serien och varför? Dom flesta har höjt sig från förra säsongen men Therese Tozz Andersson är nog den som höjt sig mest, hon visar både på match och träning vad som krävs för att spela i div 1. hon skulle nog kunna ta plats i ett allsvenskt lag.

 

9. Hur har livet i division 1 varit, är det en fantastisk resa eller en påfrestande vardag? Resorna har jag inte upplevt som besvärliga och det enda ändringen från förra säsongen är att vi har 2 timmars träningspass i stället för 1,5 timmes pass förra säsongen. Så det får väl ses som en fantastisk resa. Vi har fått uppleva häftiga arenor och träffat många trevliga människor.

 

10. Vad önskar du dig mest av allt just nu? Att vi lyckas ordna den förstärkning på anfallssidan som vi så väl behöver och att alla tjejerna vilar ordentligt under uppehållet så vi är fräscha när höstsäsongen drar igång.

Sen önskar jag Lina Härle, Hanna Lindström och Elsa Klarin ett stort lycka till, på deras USA äventyr och hoppas att dom lyckas med både skola och fotboll.


South Sandby Football Tournament & Fest

7 dagar kvar till South Sandby Football Tournament & Fest! Det ska bli riktigt skoj! 112 deltagare i dagsläget, kommer nog nån anmälning till! Men vi ser framemot en rolig dag med fotboll och fest! Några dagar innan kommer sista infon i bloggen! Idag bjuder vi på anmälningslistan...........



Marcus Amasalidis, Herrlaget
Tom Hansson, Herrlaget
Robin Gustavsson, Herrlaget
Andreas Lindh, Herrlaget
Daniel Gustavsson, F.d spelare
Joel Lindquist, Herrlaget
Fredrik Sundblad, Tränare Herrlaget
Billy Jonsson, Ledare Herrlaget
Jens Haglund, Herrlaget
Mattias Mårtensson, Ledare Herrlaget
Tobias "HBK" Jönsson, F.d spelare
Mats Sjöstrand, F.d Spelare
Stefan Borgudd, Oldboys
Noah Paradis, Herrlaget/juniorlaget
Michael Paradis, Tränare Herrlaget
Tina Paradis, Oldgirls
Karl Björnsson, F.d spelare
Robin Andersson, Herrlaget
Jakob Magnetorp, F.d spelare
Lars Olsson, Ledare P98
Hans Persson, Oldboys
Dennis Jürs, F.d spelare
Staffan Berndtsson, F.d ledare
Lasse Erixon, Oldboys
Mattias Håkansson, F.d spelare
Lars Larsson, Ledare Team Sandby
Emma Larsson, Team Sandby
Fredrik Larsson, F.d spelare
Andreas Kullberg, F.d spelare
Daniel Liljenberg, F.d spelare
Jim Hansson, Juniorlaget
Sebastian Malm, tränare
Sebastian Bringhorn, Juniorlagsspelare
Petter Afzelius, juniorlagsspelare
Tomas Gustavsson, juniorlagsspelare
Niklas Widerberg, tränare damlaget
Erik Ekman, F.d spelare
Eva Engdahl, oldgirls
Victor Engdahl, juniorlagsspelare
Jonas Bladh, F.d spelare
Johan Mårtensson, f.d spelare
David Mårtensson, f.d spelare
Kim Kiuru, f.d spelare
Håkan Hultgren, f.d spelare
Jens Carlsson, f.d spelare
Roger Hermansson, f.d spelare
Kristian Adler, f.d spelare
Niclas Johansson, herrlaget
Gert-Inge Andersson, herransvarig
Robin jönsson, juniorlagsspelare
Viktor Ingemansson, seniorlagsspelare
Sara Johansson, Team Sandby
Niclas Bengtsson, F.d spelare
Henrik Magnusson, F.d spelare
Josefin Lind, Team Sandby
Sofia Hallström, Team Sandby
Markus Håkansson, seniorlagsspelare
Magnus Pålsson, seniorlagsspelare
Sebastian Persson, seniorlagsspelare
David Jönsson, seniorlagsspelare
Lena Svensson, F.d spelare
Conrad Öster, seniorlagsspelare
André Ovenberger, Ledare F99
Stefan Andersson, F.d spelare
Anton Gemback, Seniorlagsspelare
Rasmus Hansson, Seniorlagsspelare
Eric Norling, Seniorlagsspelare
Magnus Pärson, Tränare herrjunior
Lina Härle, Seniorlagsspelare
Louise Andersson, Seniorlagsspelare
Elsa Klarin, Seniorlagsspealre
Emilia Bergman, Seniorlagsspelare
Karoline Risberg, Seniorlagsspelare
Emelie Lindström, Seniorlagsspelare
Sofia Frindberg, Seniorlagsspelare
Sara Klaren, Seniorlagsspelare
Linda Mårtensson, F.d spelare/ledare bollskoj flickor
Anneli Agnesson, Seniorlagsspelare
Karolina Höst, Seniorlagsspelare
Linnea Höst, Seniorlagsspelare
Martin Svensson, F.d spelare
Magnus Wendt, F.d ledare
Tommy Magnusson, Juniorlagsspelare
Felix Dahlkvist, F.d spelare
Jessica Carlsson Malmberg, F.d spelare
Alexander Roth, f.d spelare
Henrik håkansson, Juniorlagsspelare
Evelina Ottosson, F.d spelare
Lovisa Axelsson, F.d spelare
Linnea Amylon, F.d spelare
Jesper gustavsson, juniorlagsspelare
Johan Lundell, seniorlagsspelare
Rebecka Rosenlund, team sandby
Amanda Blixt, team sandby
Ingvar Andersson, styrelsen
David Johansson, f.d spelare
Magnus Malmberg, ledare P98
Magnus Blixt, ledare F99
Helena Påmark, oldgirls
Peter Buregård, f.d spelare
Jesper Larsson, seniorlagsspelare
Sponsorlaget, 7 anmälda spelare
Andreas Tillberg, f.d spelare
Elias Daniel, ledare P95
Simon Daniel, spelare P95
Albin Olsson, spelare P95


Tränaren sammanfattar omgång 1-13

Vår chef å tränare Fredrik Sundblad har sammanfattat varje omgång av vårsäsongen. Bloggen är tacksam för Sundis bidrag. Njut av härlig läsning. Det har varit en bra vårsäsong för Sandbys herrlag, å den kan inte sammanfattas bättre än nedan!

Nöjd Fredrik Sundblad efter segern mot Torna Hällestad

Löberöd – SSIF 2-4
Säsongens viktigaste seger. Trots att vi inte fått träna på gräs inför matchen är vi starka och gör tre mål sista kvarten. Vi spelar inte bländande men vinner, till stor del, p.g.a. den höga närvaron under försäsongen och det arbete spelarna lagt ner på de träningarna.
Conne avgjorde mot Löberöd med sitt hattrick och blev så glad över sitt avgörande mål

SSIF – Dalby 4-3
En av de skönaste segrarna. Dalby var en av favoriterna inför seriestarten. Vi ligger under med 1-3 i halvtid. Det kändes ganska tufft att gå till pausvilan, men spelarna hängde inte med huvudet, utan var fast beslutna om att vända matchen. En riktig vinnarkänsla spred sig i omklädningsrummet och den tog vi med oss ut till andra halvlek.
SSIF – Tjörnarp 4-1
En tempofattig match som vi vinner ganska enkelt genom den individuella skickligheten hos Sandby-spelarna.
GoF – SSIF 0-2
Här vann vi mittfältskampen som mest bestod i att vinna andrabollar och leverera vidare framåt. Något annat var svårt att utföra på den ojämna planen. Spelarna gör en kanoninsats!
SSIF – Hörby 4-2
Återigen vänder vi ett underläge mot en bra motståndare. 0-1 blir 3-2 innan halvtid och i andra halvlek är det Sandbys tunga och skickliga försvarsspel som bärgar segern. Trots att vi gör fyra mål tycker Hörbys tränare att segern är orättvis...hmmm.
Lunds Bois – SSIF 0-2
En jobbig bortamatch mot ett lurigt motstånd. Det kändes svårt att ladda om efter Hörbymatchen. Men det finns en trygghet i vårt grundspel som gör att vi i år även vinner mindre ”glamorösa” matcher. En säker seger.
Bäst mot Lunds BOIS var Mange Pålsson

SSIF – Örtofta 6-0
3-0 blir 6-0 sista 15 min. efter ett rött kort på en Örtofta-spelare. Vi spelade inte bra men var ändå mycket bättre.
Teckomatorp – SSIF 2-1
Denna dag fick vi aldrig upp något tempo i benen. Vi slarvade i uppspelen och bjöd därigenom på alldeles för mycket. Vanligtvis släpper vi inte till sådana lägen som Teckomatorp gjorde mål på. Våräsongens sämsta insats ger också den enda förlusten. Det ska tilläggas att Teckomatorp var duktiga. Jag längtar till returmötet!
Säsongens enda förlust kom mot Tecko på bortaplan

SSIF – Maglasäte 5-0
Alla kände naturligtvis en revanschlust efter förlusten och Maglasäte var chanslösa mot ett fokuserat SSIF. Vår andra halvlek är mycket bra.
Trollenäs – SSIF 1-2
Trollenäs var ett mycket bra lag som jag tror kommer att ta många poäng under hösten. Matchen var jämn och tuff. Det som avgjorde matchen var att Trollenäs tappade koncentrationen och blev irriterade på domare och några av våra spelare. Samtidigt som vi var fokuserade på spelet fick Trollenäs ett rött kort. I 82:a min. gör vi segermålet.
SSIF -Torna Hällestad 3-2
En mycket skön seger där vi lyckas vända 0-1 till 2-1 precis innan halvtid. Alla spelare kom till match med rätt inställning. Vi vann mittfältskampen centralt, vilket var avgörande. En rolig match med mycket publik. Känns som en nyckelmatch.
Joel sätter enkelt 2-1 på straff mot Hällestad

SSIF – Löberöd 5-0
I denna matchen var jag väldigt imponerad av spelarna, som gör en kanonmatch. Det var bara fyra dagar sedan förra matchen. Det är svårt att ladda om efter en match som den mot Torna Hällestad. Men spelarna går, proffsigt, in och kör över Löberöd med ett tempofyllt passningsspel.
Dalby – SSIF 0-3
En varm och skön sommarkväll och vi spelar på konstgräs bredvid en fin gräsplan. Gillar ens Dalbys spelare det? En halvdan match där våra Juniorer gladde. Vi gör få misstag – Dalby gör många, därför vinner vi.
Jubel efter Håkansson 1-0-mål



Av Fredrik Sundblad
Ska jag sammanfatta vårsäsongen är det svårt att inte nämna den otroliga bredd vi har visat upp. 27(!) spelare har fått speltid så här långt i årets serie. Många med Juniorålder. Det är så klart ingen bragd i sig själv, men med tanke på att vi har 12 segrar är det ganska otroligt. Därför vill jag ge en stor eloge till alla våra ungdomstränare som utbildar våra unga talanger på ett jättebra sätt. Klubbens satsning på tränarutbildning och kontinuitet i ungdomsleden är också imponerande och visar nu resultat. De äldre spelarna är också duktiga på att stötta de unga på ett bra och trevligt sätt. Jag hoppas alla våra ungdomar fortsätter satsa hårt; livet är nämligen roligare med fotboll. Förutom bredden så tror jag framgången så här långt beror på glädje och trygghet. Alla spelare i truppen bidrar till en härlig och trevlig atmosfär. Tryggheten finns i vårt sätt att spela och tillåtelsen för misstag. Detta leder till ett mod hos spelarna att, inom ramarna för organisationen, ta egna initiativ och utnyttja sina styrkor offensivt. Allt ska hela tiden förbättras. Men det är svårt att hitta något negativt, vi har haft flest avslut alla matcher, gjort flest mål och släppt in minst mål. Om jag ändå ska leta, får jag väl säga att passningsspelet inte var riktigt tillfredsställande de första matcherna och vi överlevde mycket genom snabba omställningar. Vi har dessutom legat under i sju av matcherna (tror jag). Det kan vi inte fortsätta med, även om det är skönt att vända underläge till vinst. Försvarsmässigt har vi ibland lite för brått att vinna boll, vilket skickliga motståndare kan utnyttja. Nu är det nio omgångar kvar och det kommer krävas, om möjligt, ännu hårdare arbete för att knyta ihop säcken. Vi behöver hitta tempo igen efter semestern genom så hög träningsnärvaro som möjligt. Sedan gäller det att fortsätta vara noggranna och förberedda inför varje match som återstår och inte ta något för givet. Alla lag vill slå oss, de vet att vi är bäst och kommer göra allt för att vinna. Är vi inte beredda på detta kommer vi få svårt att vinna serien. Men spelarna i SSIF har visat en så stor skicklighet och moral att jag känner mig lugn och förväntansfull. Fortsätter dessutom publiken att komma och stötta oss finns det inget och inga som kan stoppa SSIF:s herrar i år.

halvtidskoll på serierna

Idag bjuder bloggen på en halvtidskoll i de lokala serierna.............

Division 7 sydöstra



Vinnaren: Harlösa ska vinna detta, inget snack om det!
Skrällen: Smedstorp och Esperöd. Bor där folk? Mycket poäng ivf........
Katastrofen: Vollsjö. 1 poäng i division 7. Då e man inte bra!
Kommentaren: En serie med byar som bara har gårdar och skäggiga män.

Division 6 Sydvästra


Vinnaren: Håkanstorp är bra, de håller hela vägen. Pendlar mellan serierna, men för bra för sexan.
Skrällen: Korpföreningen Malmö fick storstryk mot oss på försäsongen, nu är de på väg mot femman.
Katastrofen: Bukten, för några år sedan på väg mot femman, sen stabila i sexan. Nu typ klara för sjuan.
Kommentaren: Kyrkheddinge och Lokomotiv har som väntat det väldigt tufft. Malmölagen dominerar.

Divsion 5 Sydvästra


Vinnaren: Husie, gjort flest mål, släppt in minst. Storklubben på väg mot fyran!
Skrällen: Lunds FF, mycket svaga när vi mötte dem i träningsmatch, femma i tabellen nu.
Katastrofen: Uppåkra, på väg mot sexan. Näst sist är inte bra för den fina föreningen.
Kommentaren: En serie med spännande Lundalag och bra Malmölag. Limhamns FF som slog oss i kvalet 2010 går bra.

Division 5 Västra



Vinnaren:
Bjärred - Med andreas F i laget och mot ganska svaga toppkonkurrenter så vinner dem.
Skrällen: Dösjöbro- Från sexan har de nu vinnarläge i division 5.
Katastrofen: Jag trodde på harrie/kävlinge. Med nyförvärv från Lödde och Lunds BK trodde jag på serieseger.
Kommentaren: Starkt av unga Lödde att vara serieledare i femman!

Division 4 Östra



Vinnaren: staffanstorp - det har de flesta trott från början. Finns ingen anledning att ändra på det, även om Tomelilla och Hardeberga imponerat.
Skrällen: Hardeberga kom från femman, men skräll tycker inte jag. Att Genarp inte är tvåa är en liten skräll.
Katastrofen: Lunds SK på väg mot division 5 känns inte rätt.
Kommentaren: en rolig och jämn serie att följa. Näsum har gjort flest mål men ligger i mitten.

Division 3 Södra Götaland


Vinnaren:
Höör - Torn kan få kalla fötter å Höör med sina ex. stjärnor kanske vaknar lite mer.

Skrällen: Torn, som nykomling leda serien är grymt.

Katastrofen: Vad gör Torget? Lilla Torg skulle vandra uppåt, på väg neråt.

Kommentaren: Svedala i mitten, BW90, Höör och Torn i toppen är imponerande!


Håkan

Idag blir det Markus Håkansson! Ursäkta, Mr Muskel. Eller Stenhåkan! Seriös, störtskön och väldigt snäll. Dessutom har han gjort en grym säsong. Först som innermitt, och efter skadan som ytteranfallare!





1. Två mål i senaste matchen, har ditt målsinne från P16-tiden kommit tillbaka nu? Målsinne har jag alltid haft låter bara alla andra göra målen..

2. Du har under flera månader varit enormt bra på innermitfältet, sen fick du problem med ljumskarna och tappade i form. Förra året var du dessutom mittback och högerback. Nu har du gjort två grymma matcher som ytteranfallare. Trivs du på anfallet? Både och det är rätt kul o va så pass offensiv, men det är inte där jag vill vara helst.

3. Vilken position hade du helst velat ha om du fått bestämma, och varför den positionen? Jag vill vara innermitt, jag trivs där helt enkelt slå mycket passningar och mycket dueller.

4. Vad tycker du om ditt eget spel i år? Jag vet inte riktigt, låter bloggen sköta betygsättningen!

5. Vad tycker du om lagets spel i år? Jag tycker vi har varit lite upp och ner, de e gött att vi vinner våra matcher även om vi inte spelar så bra men hade vatt skönt att ha de grymma spelet som vi har ibland hela tiden.

6. Hur svårt är det att vara laget som alla jagar? Inte så svårt tycker jag gäller bara att tänka på en match i taget och aldrig ta några matcher för givet.

7. Vilket är ditt tips till laget inför den svåra höstsäsongen då alla förväntar att vi vinner serien? Ha mig på innermitt hela tiden haha nej men samma som förra svaret.


Håkansson där han helst vill vara, i mitten och ha mycket boll. Springer Löberödsspelaren rakt in i domaren och faller????? 


8. Vad e det bästa med att lira i SSIF i år? Att vi är såpass seriösa samtidigt som vi har lika kul som vi alltid haft.

9. Leker livet nu när du får jobba med stenar varje dag? Jaja självklart speciellt eftersom jag får ta hand om min lärling Anton Brandin varje dag.

10. har du kommit över misslyckandet med cheeseburgarna då du bara klarade 11 stycken på en timme? Hade du klarat det idag? Vilka cheeseburgare? de har jag inget minne av..

11. Om du får vara kapten för ett lag på South Sandby Football Tournament & Fest och det laget döps till Stenhåkans vänner, vad skulle det betyda för dig? De skulle va riktigt fint, då är allting som det ska vara, som på den gamla goda tiden!



Krönika och sammanfattning av division 6 mellersta




Tabellen ljuger inte! Så bra har vi varit hittills, men det är lång väg kvar. 12 segrar på 13 matcher är en bra start. Men nu väntar 9 tuffa fighter, med start den 12e augusti. Den 2e oktober 16:45 vet vi svaret. Då är sista omgången spelad, domaren blåser av matchen Hällestad - SSIF. Är det på Tornavallen ett av lagen kommer fira seriesegern? Eller blir det Teckomatorp? Men det är omgång 22, efter uppehållet väntar omgång 14. Det är tråkigt att säga en match i taget, men så är det. Vi är väldigt ödmjuka och tar inget för givet. Sandbybor och motståndartränare agerar på samma sätt, de gratulerar oss till seriesegern REDAN! Båda gör det indirekt för att sätta press. Byborna vill fira nu, men också sätta press på oss. Detta får vi inte tappa, nu vill många upp i femman igen. Motsåndartränarna gör det enbart för att göra oss nervösa. De vill få igång våra tankar. Det är farligt, inte tänka för mycket är viktigt.

Vi leder, 11 lag jagar oss. Det är oss alla jagar, det är oss alla vill vinna över. Men tränar-Fredrik sa det på ett vackert sätt inför Löberödsmatchen: "Alla jagar oss, vi är jagade. Men vi jagar också. Vi jagar trepoängare, vi jagar division 5. Det är vår målsättning, den jagar vi"


Glada SSIF-spelare efter premiärsegern mot Löberöd

Jag vill vinna en serie som seniorspelare. Som ungdomsspelare i SSIF hände det flera gånger. Under mina 8 seniorår har jag aldrig vunnit en serie, ramlat ur tre gånger däremot. 2007 kom vi trea och lyckades kvala oss till femman. 2010 kom vi tvåa, men lyckades inte kvala oss till femman. Mitt nionde seniorår vill jag vinna serien. Det hade varit helt underbart att få fira en serieseger. Guldhattar! Kortege genom byn! Hyllas av tusentals fans på ICA´s parkering! Segerbankett på Sandby Pizzeria! Jag vill vinna en serie!

Men det är 27 poäng kvar för oss att spela om. Vi behöver vinna matcher, vi behöver spela bättre, vi behöver fortsätta vara extremt proffsiga i vårt uppträdande. Det betyder att ladda seriöst inför matcherna, fokusera på rätt saker, hela tiden jobba stenhårt för laget och visa hjärta, kyla och disciplin i alla lägen. Men vi måste också träna bättre. Studentveckan var som väntat inte ultimat, men den följdes av veckor med alldeles för få på träningarna. Både bra och oturliga anledningar finns. Men snittet de senaste veckorna låg på drygt tio pers, det måste upp till cirka 20.

Sammanfattning division 6 mellersta:

Släppt in minst mål: SSIF (13 mål)
Gjort flest mål: SSIF (45 mål)

Bästa segern: Trollenäs - Jämn och högkvalitativ match där båda lagen kunde vinna matchen. Vi trodde på oss, vi kämpade oerhört. Utdelningen kom till slut, seger 2-1
Skönaste segern: 3-2 mot Hällestad på hemmaplan. Vi ledde med 5 poäng inför, det kunde bli 2 poängs skillnad efter machen. Vi vann och låg 8 poäng före. Vi har svårt för Hällestad, segern var väldigt skön.

Enklaste segern: Mot Löberöd på hemmaplan - 5-0 var i underkant. Vi gjorde det riktigt bra!
Viktigaste vändningen: Att vi lyckades vända 2-0-underläge till 4-2-seger mot Löberöd i premiären var livsviktigt. Hade vi börjat med en förlust hade det nog sett annorlunda ut i tabelltoppen idag. Vi fick istället en kanonstart, den starten kryddades med en ny vändning i omgång 2. 3-1-underläge mot Dalby vändes till 4-3-seger!


Segerglädje är den sanna glädjen



Drömelvan i division 6 mellersta:
Målvakt:
Tjörnarps galne och duktige målvakt - Han var totalt brutal när han slogs, men stod också för den bästa målvaktsinsatsen i årets serie
Vänsterback: Sebastian Persson, SSIF - Grym debutsäsong som senior. Inställning, huvudspel och offensiv spelstil har varit hans signum.
Mittbackar: Anders Weirum, SSIF - Bättre än förra säsongen och lika bra i varje match. Helgrym
Trollenäs store mittback som blev utvisad mot oss - Grym på huvudet, snabb och bra med bollen.
Högerback: Marko, Torna Hällestad - Verkar spela på alla positioner, men stor, stark och stabil
Tremanna-mittfält: Niclas Månsson, SSIF - Med sin vilja, djupledspassningar och djupledslöpningar har han varit grymt bra.
Trollenäs snaggade och lille mittfältare - Väldigt rörlig och skicklig, han fötter är seriens känsligaste
Johan Hansson, Torna Hällestad - Väldigt bra med bollen och ständigt farlig, både med och utan boll.
Tremanna-anfall: Nr 16 i Teckomatorp, kanske heter Filip Liljekvist - Snabb, teknisk och väldigt bra mot oss.
Eric Norling, SSIF - 13 mål. Fler än på hela förra säsongen. Han är på rätt plats i år.
Conrad Öster, SSIF - 12 mål redan. Och varit mer delaktig i spelet i år och jobbat mer för laget.

Robin G om säsongen

Idag har bloggen tagit ett snack med Dalbys stolthet, Robin G. Han har i år tagit en ordinarie plats och överraskat många med sitt tuffa och mogna ytterbacksspel. Han har gjort det väldigt bra och har stor del i lagets framgångar. Läs om Robin G........
1. Du har jobbat hårt länge, men du har varit mycket skadad och inte tagit plats som anfallare. 
I år har du utvecklats mycket och startat nästan alla matcherna som högerback. Hur känns det att ha slagit igenom i år?


Jo det känns jätte bra, riktigt skoj. Man har ju fått jobba hårt som sagt, men det är så det ska vara. slagit igenom vet ja väl inte om man har men det beror ju
mycket på att ja har varit skadefri rätt mycket nu så man har ju kommit in i allting bra, så ja jag är nöjd.

2. är högerbacksplatsen en position du gillar?

Ja eller ibörjan var det lite sådär, allt var nytt och det gick inge vidare, men nu gillar jag den positionen enormt mycekt. Det går ju hyffsat bra där så då blir det skoj.

3, vad gör dig till en bra högerback?

Oj, svårt att säga kanske, men ja har väl kunskaperna som behövs där. 

4. Varför tror du att det var i år som 20-åring som ditt genombrott kom?

Nä men det vet jag inte, har väl mycket med skadorna förr att göra, och nu flytter allting på bara. 

5. Vad är du mest nöjd med i ditt spel?

Att jag hittat rätt i position och allt går bra. 

6. Vilken match i år är du mest nöjd med för din egen del, och varför?

Minns inte alla men ja säger väl dom flesta faktiskt, för det har gått hyffsat bra varje gång.

Robin G jagar Dalbys vänstermittfältare

7. vad säger du om tabelläget?

Ja det är grymt, många mål, många vunna och så många poäng före, så vi ligger där vi ska ligga iaf och var dom andra lagen ligger de kvittar. 

8. Vad är viktigast för oss i kampen om seriesegern?

Fortsätta ha samma inställning och vinna matcher, kör på som vanligt och har roligt bara så vinner vi serien. 

9. Vad är du mest nöjd med i lagets spel i år?

Att vi ger aldrig upp, vi kämpar och krigar hela tiden. 

10. Vad önskar du dig mest av allt just nu?

Massa pengar så man kan köpa hus, haha. sol och värme hade inte varit fel och någon brud kanske.
Robin G stormar fram längs kanten mot Dalby

Skånskan å South Sandby

Hej bloggen. Back in business kör vi liten sammanfattning av Skånska Dagbladet igår och senaste anmälningsläget för South Sandby Football Tournament & Fest. Går det bra att anmäla sig till turneringen och festen fortfarande? Egentligen är anmälningstiden ute sen i fredags men nu vet vi ungefär hur många det blir i år och Gert-I har gjort en förbeställning på mat. Men givetvis kan du fortfarande anmäla dig. Vi ska bli fler än förra året, och då behövs några till. Anmäl dig idag! Alla som får och vill ska givetvis vara med på denna fotbollsfest. Alla ska deltaga är vårt motto! Kolla ssif.blogg.se/southsandby, där står hur du anmäler dig och vilka som anmält sig hittills.

92 deltagare just nu till South Sandby

Skånska dagbladet säger:
LBK-Matcher kan flyttas till S.Sandby
Klostergårdens fotbollarena väntas bli klar 2014. Lunds BK ligger på kvalplats till Superettan, skulle laget gå upp i Superettan har de ingenstans att spela. Reservplanen är Sandbyvallen. Dem är lite tveksamma för säkerheten om storlag som Hammarby kommer på besök. Säkerheten fixar vi, det hade varit coolt med superettan på vår vall. Tänk er Lunds BK - Hammarby som förmatch till SSIF - Stehag i division 5 eller Lunds BK - Landskrona BOIS där Lill-Matte avgör för BOIS i slutminuten.

Skånskan bjöd också på ett referat från Teckomatorp - Örtofta, 3-1. Där står lite om den dåliga matchen och att det blev lite nervöst när Örtofta reducerade till 2-1 på slutet. Spelaren Filip Liljekvist säger också så här om vårt försprång: "Jag har inte gett upp. Vi har redan slagit dem en gång och kan slå dem igen, får vi sen några resultat med oss är ingenting omöjligt."







ANMÄLDA

Marcus Amasalidis, Herrlaget
Tom Hansson, Herrlaget
Robin Gustavsson, Herrlaget
Andreas Lindh, Herrlaget
Daniel Gustavsson, F.d spelare
Joel Lindquist, Herrlaget
Fredrik Sundblad, Tränare Herrlaget
Billy Jonsson, Ledare Herrlaget
Jens Haglund, Herrlaget
Mattias Mårtensson, Ledare Herrlaget
Tobias "HBK" Jönsson, F.d spelare
Mats Sjöstrand, F.d Spelare
Stefan Borgudd, Oldboys
Noah Paradis, Herrlaget/juniorlaget
Michael Paradis, Tränare Herrlaget
Tina Paradis, Oldgirls
Karl Björnsson, F.d spelare
Joakim Hugoson, Herrlaget
Robin Andersson, Herrlaget
Jakob Magnetorp, F.d spelare
Lars Olsson, Ledare P98
Hans Persson, Oldboys
Dennis Jürs, F.d spelare
Staffan Berndtsson, F.d ledare
Lasse Erixon, Oldboys
Mattias Håkansson, F.d spelare
Lars Larsson, Ledare Team Sandby
Emma Larsson, Team Sandby
Fredrik Larsson, F.d spelare
Andreas Kullberg, F.d spelare
Daniel Liljenberg, F.d spelare
Jim Hansson, Juniorlaget
Sebastian Malm, tränare
Sebastian Bringhorn, Juniorlagsspelare
Petter Afzelius, juniorlagsspelare
Tomas Gustavsson, juniorlagsspelare
Niklas Widerberg, tränare damlaget
Erik Ekman, F.d spelare
Eva Engdahl, oldgirls
Victor Engdahl, juniorlagsspelare
Jonas Bladh, F.d spelare
Johan Mårtensson, f.d spelare
David Mårtensson, f.d spelare
Kim Kiuru, f.d spelare
Håkan Hultgren, f.d spelare
Jens Carlsson, f.d spelare
Roger Hermansson, f.d spelare
Kristian Adler, f.d spelare
Niclas Johansson, herrlaget
Gert-Inge Andersson, herransvarig
Robin jönsson, juniorlagsspelare
Viktor Ingemansson, seniorlagsspelare
Sara Johansson, Team Sandby
Niclas Bengtsson, F.d spelare
Henrik Magnusson, F.d spelare
Josefin Lind, Team Sandby
Sofia Hallström, Team Sandby
Markus Håkansson, seniorlagsspelare
Magnus Pålsson, seniorlagsspelare
Sebastian Persson, seniorlagsspelare
David Jönsson, seniorlagsspelare
Lena Svensson, F.d spelare
Conrad Öster, seniorlagsspelare
André Ovenberger, Ledare F99
Stefan Andersson, F.d spelare
Anton Gemback, Seniorlagsspelare
Rasmus Hansson, Seniorlagsspelare
Eric Norling, Seniorlagsspelare
Magnus Pärson, Tränare herrjunior
Lina Härle, Seniorlagsspelare
Louise Andersson, Seniorlagsspelare
Elsa Klarin, Seniorlagsspealre
Emilia Bergman, Seniorlagsspelare
Karoline Risberg, Seniorlagsspelare
Emelie Lindström, Seniorlagsspelare
Sofia Frindberg, Seniorlagsspelare
Sara Klaren, Seniorlagsspelare
Fredrik Jernberg, F.d spelare
Linda Mårtensson, F.d spelare/ledare bollskoj flickor
Anneli Agnesson, Seniorlagsspelare
Karolina Höst, Seniorlagsspelare
Linnea Höst, Seniorlagsspelare
Martin Svensson, F.d spelare
Magnus Wendt, F.d ledare
Tommy Magnusson, Juniorlagsspelare
Felix Dahlkvist, F.d spelare
Jessica Malmberg Carlsson, F.d spelare
Alexander Roth, f.d spelare
Henrik håkansson, Juniorlagsspelare
tre deltagar till betalda, ej namngivna på kontot, utredning pågår


3ggr Lindh

Det finns bara en Andreas Lindh! Idag fanns han två gånger på Ica när jag var där, båda gångerna fick jag en lycka till kram. Det är värme, det är galenskap, det är Andreas Lindh. Vad vore livet utan Lindh? Tråkigare! Njut av tre videos med honom. Två nya och en gammal klassiker..............


Lindh vill slå Stille i ölhävning...........




Lindh höll studenttal, å så vackert det blev.........




SANDBYS ZLATAN


RSS 2.0