Senaste n

Senaste nytt i herrlaget:

* Två nyförvärv:
Studenterna Emanuel och Christos tränar med oss. Jag vet inte om deras avsikt är att stanna, men de tränade både i tisdags och torsdags. De är välkomna till Sannabyn.

* Första spelarförlusten:
Oscar Tegedal blev i onsdags klar för lokalkonkurrenten, han lämnar blått för rött. Hans sista säsong i blått blev misslyckad med tanke på att vi degraderades till sexan, men för Oscar personligen var det ett lyckat år. Han utvecklades mycket som mittback, blev ordinarie och efter sommaruppehållet tog han hand om kaptensbindeln. Ssif.blogg.se önskar honom lycka till i nya föreningen.

* Internmatch
Igår, läs söndag, spelade Herrar A (lag blå) och Herrar U (lag vit) internmatch uppe i Dalby. I mitten på första halvlek kom vinterns första snöflingor som gjorde planen vit och lite hal. Det störde inte så mycket, matchen innehöll bra fotboll, helt ok tempo och mycket god vilja från samtliga. Båda lagen försökte lira tekniskt och byggde sitt spel på ett fint kortpassningsspel. Lag blå vann matchen med 6-0, mycket tack vare bättre fysik och större rutin. Några spelares tekniska skicklighet i passning, dribbling och avslut bidrog till att segermarginalen blev sex bollar.

* Svensk fotboll
Henke Larsson ska träna Landskrona BOIS. Grattis henke eller stackars henke? Han ville så klart träna en bättre klubb, men pga bristande utbildning blev det aldrig aktuellt. Han ville till exempel träna landslaget ju. Det är fint av henke att tacka ja till jobbet, han gör det för 40 000 i månaden, bra att han inser att han inte behöver mer pengar. Å 40 000 e fan en bra svensk lön det osså. Nu får Henke nära till jobbet, han får fortsätta med fotbollen och han tar över en klubb med grymma talanger och ljus framtid. Alltså ett bra beslut henke, å lite lycka till. Men för inte upp BOIS i Allsvenskan bara, blir lagom i Superettan.

* Europa
Den bästa helgen i Premier League någonsin är över. Ett topplag vann, och resten tappade poäng. Tabelltoppen tätnar, tacka Arsenal för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0