söndag = träning och snart ny (likadan) vecka

En vecka är nyss över, det innebär att en ny startat. Veckan avslutades med inneträning i Killebäck. Jag var åskådare, jag bjöds på 70 minuter högklassig fotboll. Bra tempo, bra passningsspel och några fräcka individuella prestationer. Träningens tre bästa denna gången blir Joel, Oscar och Håkansson. Juniorerna Liljenberg, Kullberg och Olsson stannade kvar efter deras träning och körde med seniorerna , de ska ha plus för sina insatser. Bra känsla där. Nu är det några dagars ensam löpträning innan det är dags att träffa laget igen. På torsdag ska vi innanför staketet på Dalbys stolthet efter systembolaget, deras plastmatta. Det ska bli gutt att återvända, senast var ju den fantastiska 1-0-segern i sista omgången som innebar direktnedflyttning till sexan. Det är alltså med blandade känslor vi återvänder. Återvänder som både vinnare och förlorare, mest som segrare dock. Att vinna mot Dalby på deras konstgräs har jag aldrig varit med om, hålla nollan mot Dalby är bra. 3 poäng mot Dalby är bra. Vädret och Dalby var däremot inte bra den dagen. På torsdag är det träning 19:30, då har systemet stängt. Alltså är det plastmattan och SSIF där som gäller för den byn på torsdag.

Veckans lista
Topp 8
1. SSIF - always number one
2. I zlatans fotspår - åtta killar i Malmö ska tränas att bli den nye Zlatan. Det var ett grymt första avsnitt, ikväll är det dags för avsnitt 2. (22:30 på svt2)
3. Mcdonalds glass - Mjukglass i strut på macdonalds är billigt och fantastiskt gott. Det gör inget att den är liten, köp två då.
4. Grannfejden - Nya avsnitt ikväll. 21:00 på tv3. YEESSS
5. Klementiner - Hann inte sörja länge över att nektarinerna är slut, nu är clementinerna tillbaka i affärerna.
6. GOF - Gårdstånga/Flyinge är tillbaka i sexan. De kör brottning på försäsongen, de blir farliga nästa år............
7. Dejan Stankovic - Schysst volleymål från mittplan när Inter krossade Genoa.
8. Napoli, Espanyol, Blackburn, Assyriska - Alla vann igår, lätta pengar in på spelkontot.

Dagens heta spel:
Fulham - Hull, 1, odds 1,60
Nantes - Metz, 1, odds 1,60
Ös in pengarna på denna dubbel, odds 2,56.


Lika som bär


Frank Lampard                                  Virre



"Detta var allt för idag
imorron kommer mer om detta underbara lag"

älska ssif

Haj po di

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0