sandby vs hollywood

Bloggen har överlevt i 12 dagar nu. Igår var det flest besökare, nämligen 89 stycken. När når vi 100gränsen? Det hade varit spännande att veta vem som följer vårt härliga herrlag. Hur många av besökarna är HBK:are? Hur många damlagsspelare följer oss? Hur många GOF:are är inne på förbjudet område?

Det är championsleaguekväll ikväll. Det var det igår också, skrällarnas kväll. Jag följde mitt älskade arsenal mot seger när en tråkig frispark blev till Alkmaar-kvittering. Det var inte Wernblom som nätade och vi vinner ändå gruppen, så det gör inte så mycket. Större fråga är vad Barcelona och Inter höll på med på hemmaplan, den gruppen är vidöppen nu. Till slut går så klart ändå barca och Inter vidare. Det skumma med veckans championsleague är att det görs självmål hela tiden. Är planernas kondition så dålig att backarna får problem eller är det bara så att det finns fler än jag som specialiserat sig på självmål. I år har jag rekordet: självmål i tre u-lagsmatcher i rad. Danne G:s "rekord" skrattar jag mer åt. Han orsakade två straffar inom loppet av några minuter mot LFF. Utan att bli utvisad dessutom. Till dannes försvar kan jag tycka att det var tveksamma straffar, till mitt försvar hittar jag inte många ursäkter.

Kvällens championsleague följer jag via livescore på svenskafans, jag har inga viasatkanaler. Istället tvingas jag se Grey´s anatomy, mycket bättre än Real Madrid - Milan, nja. Vinner Chelsea sitter dagens trippel. MIF och Bofors har redan segrat.

Imorgon är det träning och på bloggen är det en spännande intervjulek "vem i laget........."

Tills dess får ni njuta av Sjövall i lika som bär


Fotbollsstjärnan Andreas Sjövall         Skådisen Adrian Grenier

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0