Dagen före söndag idag

I förmiddags var jag i Genarp, det måste vara byn som gud glömde. Med tanke på vägarna som leder till Genarp kan det inte vara meningen att man ska åka dit. En konstig bakväg ut ur Dalby, sen smala, slingriga vägar kryddat med en hemmagjord rondell. Efter ytterliggare några svängar kommer Genarpsskylten, det är med blandade känslor jag till slut kom fram.

En av SSIF´s målfarligaste anfallare någonsin, tillika fiskeexperten Challe berättade intressant fakta för mig igår. Hela vintern står hans fiskar stilla i dammen, äter gör de inte heller. Visst att vintern är en tråkig tid, men man behöver ju inte överdriva. Utan motion och käk hade i alla fall inte jag pallat med vintern. På tal om det så är ett tips att testa marabou´s nya choklad vinter och chrisp. De är inte fantastiska, men det gör ju att det finns fler choklad att variera mellan. 



Helg innebär en massa fotbollsmatcher. Det är imorgon det smäller till. Det blir, med en kebabs hjälp, perfekt att nyktra till till Liverpool - Man United och sen West Ham-Arsenal. Trots att denna lördag inte bjuder på några toppmatcher finns det läge att tjäna lite extra festpengar. Efter en fin trippelvinst igår på Örebro, Göteborg och Ystads IF sätter jag stort hopp till några bra odds att fixa vinster idag också. Atletico Madrid har haft problem i år, sparkade tränaren igår. Men idag vinner de över överraskningen Mallorca (ods 1,75). Real madrid tar revansch direkt efter förlusten mot Milan, de slår sporting G borta ikväll (odds 1,50). Newcastle får inga problem med Doncaster i eftermiddag (odds 1,45). Djurgården gör vad de kan för att klara sig kvar i Allsvenskan, idag innebär det seger över örgryte (odds 2,35). 

Imorgon är det inneträning i killebäck, lycka för oss i laget. För er som bara följer bloggen som supportrar kan också längta efter morgondagen. Målvakts jenza ska utse sitt världslag, samt redogöra hur han taktiskt matchar laget offensivt och defensivt. 

Du bör göra ett lördagsbesök på länken nedan, en tränare i japanska ligan gör ett drömmål!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YQPW2jC_URY&feature=player_embedded


Trevlig helg! Hörs imorgon

mvh ssif.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0