GOF IF

Imorgon är det derby. Nya rondellen, hästlukt, över bron, i sveriges minsta rondell höger. Sen är vi framme. Känslan börjar infinna sig. Nyss klämt en kassler med ris, nu stand up for the chapions jävligt högt i öronen. Lunchen är snart slut, sista tiden tillägnas GOF IF. För er som var med -05 till -07, vet att vi hade tuffa matcher mot GOF i sexan. I år är de matcherna tillbaka. Då var det jämt, fult och grinigt. Jag tror det blir liknande imorgon. GOF kommer gå för 3 poäng, och de kommer nog låtsas att det inte finns domare på matchen. Kan vår härliga fotboll besegra detta? Det tror vi så klart. Några spelare är nya, några är samma från den förra epoken mot GOF. Detta gäller båda lagen. För GOF är P.Nyhlén kvar. Han ska ha tack för att han inte är inne på everysport i år och skriver. Han ska också ha stort tack för snabba, långa och mycket trevliga svar till vår blogg.


Profilen
Namn: Philip Nyhlén
Ålder: 26
position: Mittback
Favoritlag: Man Utd
Favoritspelare:Wayne Rooney
Favoritmat: Pastasallad
 



Laget
Nyförvärv: Linus Älgå, Gustav Älgå, Henrik Palm, Andreas Nilsson, Jonas Nilsson, Gustav Nygren, Anders Berglund, Johnny Albertsen
Förluster:Joakim Nilsson
Tränare: Patrik Lundberg, Ass.tränare Joakim Hansson, Lagledare Peter Frank
Division och placering 2009: Div.7 och 3:e plats. Upp via kval mot Klasaröd
Lagets stjärna: Daniel Olsson
Lagets buse: Philip Nyhlén
Lagets lirare: Johan Svensson
 
2010
Vilken är lagets målsättning 2010?
- Vi har inte satt någon målsättningen men visst ska vi hamna på övre halvan. Samtidigt så måste vi var ödmjuka som nykomlingar och hålla oss nere på jorden. Men GoF IF har inte haft ett så här bra lag på flera år och då måste vi våga sticka ut hakan.

Vilken är er nyckel till framgång?
- Först och främst så har vi kvar vår ledarstab. Vi jobbar vidare på deras fotbollsfilosofi och taktik vilket gör laget starkare. Vi har inte tappat någon startspelare samtidigt som vi har förstärkt laget med en del intressanta nyförvärv.
Vi ökade konkurransen på anfallssidan och jobbade hårt med att få över skytekungen Gustav Älgå. Vi har förstärkt på varje position förutom målvaktssidan. Vi har en härlig blandning med unga hunriga spelare, GoF-profiler som har varit med under alla åren och några rutinerade herrar.
Vi är otroligt bra tränade och vet att vi är starkast under dem sista 20 minuterna.

Vad förväntar ni er av matcherna mot SSIF 2010?
- Vår tuffaste match hittills i serien. Sandby kommer från 5:an och måste ses som en favorit till seriesegern. Men vi spelar på vår hemmaplan och där går GoF alltid för 3 p. Det kommer bli en jämn match med mycket kamp, vilja och mycket hjärta.
Det är derby men utan derbykänsla enligt mig. Förmodligen för att vi inte har mötts så många gånger under åren då S.Sandby ofta har legat högre upp i seriesystemet.

Varför ska man följa er 2010?
- Vi är ett spännande lag som kommer slå underifrån. Vem vet hur långt det räcker...?

Hur är känslan i er trupp inför lördagens derby?
- Vi har en bra känsla. B-laget hade preimär i måndags och vann med 4-0. Ingen A-lags spelare som startade i matchen mot Teckomatorps SK var med. Det visar bredden GoF IF har i herrtruppen 2010. Vi har inlett serien på ett bra sätt, 1 vinst och 1 oavgjord.

Vilka lag blir topp tre i år?
- S.Sandby, Dösjöbro, GoF IF

vilka lag åker ur?
- Ljungbyhed, Harlösa

Kommentarer
Postat av: Philip Nyhlén

Nicklas, alltid lika ödmjuk och trevlig..:)

Till båda lagens nackdel så kommer Dragi att döma idag :(

Domaren som har högsta snittet vad gäller utdelade gula, röda kort!

2010-04-24 @ 09:49:24
Postat av: bengan

Hur gick det... HUR GICK DET?!

2010-04-24 @ 18:00:25
Postat av: Anonym

hade ju kunnat kollat everysport först...Grattis till segern boys!

2010-04-24 @ 18:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0