premiärförlust

Premiären var härlig. Den bästa konstgräsarenan i närområdet välkomnade bra väder, mycket publik och två bra fotbollslag. Det är fantastiskt att serien är igång.

Första halvlek:
Dösjöbro tog kommandot direkt. Vi valde att börja med ett enkelt spel utan risktagande, det innebar att Dösjöbro fick mycket boll. Det tog dem tillvara på. Hela första halvleken handlade det om Dösjöbro och deras defensive mittfältare. Han kunde ostört hitta passningar till någon av deras fem anfallare. Ja, du läste rätt. De hade både anfallare och mittfältare som löpte framför och bakom vår backlinje. Vi hade några bra kontringar i första halvek, men första halvlek var bara att glömma för oss. Vi var helt enkelt dåliga, tur vi hade en storspelande Jens i målet.

Andra halvlek:
Pausvilan handlade mest om att tagga igång och börja använda huvudet. Det gällde att gå ut och tro på att vi kan. Det resulterade i att vi spelade ut Dösjöbro i 45 min. De hade inte mycket att sätta emot. Vi anföll varierande och med mycket folk. Man kände igen vårt spel från träningsmatcherna. Men det gäller att träffa mål också. Trots fantastiskt spel och drygt tio avslut behövde deras målvakt inte göra nån räddning. 1-1 hade varit ett rättvist resultat, men otur och oskicklighet i avsluten gjorde att Dösjöbro vann premiären med 1-0.

Matchen:
Det var en bra fotbollsmatch. Första halvlek bjöd Dösjöbro på fin fotboll, i andra bjöd vi på lika vackert lir. Den här matchen höll mer än div.6-klass. Det var mycket folk på den gamla träläktaren. Tack till allt Sandbybor som var på plats, riktigt skoj att matchen hade stort intresse.

+
Nya träningsoverallerna. Mycket stiligt med samtliga spelare och ledare klädda i stilrena svarta dressar. Kommer klubbmärket på alla? Hade varit snyggt. Tack Dobsom (läs micke)!

-
Domaren. Det var okey att starta kontringar med händerna. Det var också okey att välja vad Eric sa så att han kunde visa det röda kortet. Klumpigt och osmidigt av domaren. Han var inte katastrof i första halvleken kan tilläggas.

Bäst i blått:
I första halvlek enbart Jens, i andra halvlek allihopa. Det var ingen som stack ut ur mängden. Jeppe var bra offensivt i sin nya mittfältsroll, han och Jens får dagens plus.

Framtiden:
Nästa vecka kommer Bukten på besök, till Dalby. Bukten som värvat en helt ny trupp, några meriterande namn från div.3-5. Fortsätter vi med spelet från andra halvlek tappar vi inte fler poäng i denna serien, kanske. Det är fantastiskt att serien är igång, fortsättningen ska bli riktigt rolig.

Nu ska det bli fantastiskt att se henkes seriepremiär som tränare. Heja Landskrona BOIS idag. Oddset på att Gert-Inge är bänkad framför tvn är låga 1.05. Anrika Degerfors är på besök på Skånes tråkigaste arena, de har en bit upp till vångavallen. Ikväll smäller det i Madrid, el clasico. Fantastiskt med två fina matcher denna lördag. Oddset på pizza mellan matcherna är 1.00, pengarna tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0