Premiärvecka

På fredag är det premiär, detta är premiärveckan. Premiärveckan innehåller en match och två träningar. I bloggen startar premiärveckan med Mickes tankar:

Premiärveckan har startat, har pulsen börjat stiga?
- Ja, lite grann. Fast den där riktigt ”goa” känslan kommer inte förrän matchdag. 
 
Hur är känslan 4 dagar före seriepremiären?
- Bra och förhoppningsfull. Vi har spelat bra i träningsmatcherna, antingen i hela eller delar av dem. Vi har ett eget spel att falla tillbaka på och det känns som om alla är trygga i det. Nu längtar vi efter att få visa detta även i skarpt läge. 
 
Vad ligger fokus på träningarna denna veckan (utan att avslöja för mycket för våra läsare från Dösjan)?
- Torsdagsträningen blir ganska lätt då matchen spelas på Fredag. Vill ju inte avslöja för mycket detaljer, mer än att det är just detaljer vi kommer att fokusera på. Små saker som man kan gnugga lite extra, det är ofta de som avgör i slutändan.
 
Är SSIF redo för seriepremiär?
- Det egna spelet fungerar. Vi har gjort en hel del mål framåt och om vi bortser från första träningsmatchen hållit det ganska tätt bakåt. Tycker också att man klart kan se att alla blivit ett år bättre sedan förra året. Vi har använt ca 20 spelare i träningsmatcherna och alla har gjort mycket bra insatser så truppen känns bred och det är stor konkurrens om platserna. Frånvaro på någon spelare ska inte betyda något, där kommer in någon annan som gör ett bra jobb på den platsen. Stämningen i truppen är också jättebra. Så visst är vi redo för premiär.
 
Finns det några frågetecken inför premiären?
- Inget som känns som några problem. Det finns alltid någon skada som man väntar på ska bli bra eller något annat som man vänder och vrider på. När vi kommer till matchdags kan vi bara fokusera på att göra en så bra match som möjligt. Få varje spelare att göra sin uppgift så bra han bara kan. Då blir slutresultatet bra.
 
Vad vet du om Dösjebro?
- Inte så mycket egentligen. Ett mittenlag i sexan förra året, men de har fått många nya spelare till detta året och har en stor trupp. Har gått vidare i DM och vunnit mycket i träningsmatcherna. Allt detta gör att Dösjebro säkert kommer att tillhöra toppen i slutet av säsongen, så det blir säkert en bra och spännande match.
 
Vad förväntar du dig av premiären?
- Jag tror att det blir lite försiktigt i början, men jag hoppas att vi kan ta tag i matchen, spela med den fina aggressivitet både i anfall och försvar som vi visat under försäsongen. Sen ska ett stabilt försvarsspel kombinerat med ett snabbt och fantasirikt anfallsspel bli vårt segervapen.
 
Matchen spelas på konstgräs i Kävlinge, där spelade vi för några veckor sedan. vad säger du om den spelplatsen?
- En bra plan och trevlig inramning och denna gången slipper vi snön. Dessutom har vi en härlig känsla från vändningen mot Furulund med oss i bagaget. Den känslan ska inte underskattas. 

 Vad önskar du dig mest av allt just nu?
- Vinst på Fredag!

Vi tackar Micke "parra" Paradis för intervjun 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0