Derby o cake-competition

Lokomotivspelaren på jobbet är en aktiv jäkel. Nu har jag t.o.m börjat sponsra dem. Genom att ge ut min mejladress fick föreningen fem spänn. Nu ska jag svara på en enkät också, den tar ca 19 minuter och "lokko" får arton spänn. Det känns helt rätt att sponsra denna fina förening, en bra förening ska bli ännu bättre.

Igår var det derby, det riktiga derbyt: SSIF - HBK. På knutsvallen möttes klubbarnas reservlag. HBK hade a-lagsspelare, där några enligt mig hade platsat i div.4-sammanhang. SSIF hade ett ungt och bra u-lag. Framtiden finns hos oss, och det känns härligt att ha så många framtida div.4-spelare i både U- och A-laget. Här nedan följer tränaren Johnny Lindkvists matchreferat. Tack Johnny!

Resultat 4-1 (2-1) Mål SSIF; David Johansson (44)
 
Upskjuten match från 13/4. Vi mötte ett rutinerat och motiverat HBK (6 A-spelare, varav tre startspelare från gårdagens match mot Lunds FF i div 5)  som med litet större kampvilja och bättre organisation var sammantaget snäppet bättre än vårt unga lovande lag som dock fortsätter samla på sig erfarenheter för framtiden.
 
Några enkla individuella misstag från vår sida ledde till en del av målen. I 1:a halvlek har vi svårt att få fast bollen på deras halva, tappar enkelt bollen i uppspelsfasen. Vi fick dock energi av reduceringen i 44:e och första 30 av andra var vår starkaste period där vi tog för oss i duellerna, vann flera båda 1:a och 2:a bollar. Vi skapar dessvärre inte några större farligheter. Har svårt att hitta in med diagonala bollar bakom deras backlinje. Den bästa chansen var nog Calle Östers fina frispark i mitten av andra. Inte ens en utvisning av en HBK:are gav oss något spelövertag.
 
Den undermåliga planen inbjöd ej heller till något effketivt och attraktivt passningsspel.
 
Individuella prestationer. Här vill jag framhålla Sebastian Perssson, Robin Olsson och Petter Afzelius.
 
Vi tar nya tag och får hoppas att vi har mött några av de tre starkaste lagen så här i inledningen av serien.

/Johnny


Idag är det valborg, det ska firas. Bloggen önskar trevlig Valborg med Pålsens fina bilder från fikastunden för 8 dagar sen. Fikastunden var ett resultat av cake-competition, en tävling där de "sämsta" skyttarna får bjuda på nått gott. Cake-competiotion sker efter träningen, inte efter varje träning. Efter tränarväggspel gäller det att göra mål från 16-20 meter. Gör man mål är man "ute". De fem som gör mål sist får 1-5 poäng, 5 poäng till den som gör mål sist av alla. De som inte är på träningen får 2 poäng. Efter träningen står Danne G på bänken och fyller i poängen på vita tavlan efter Fredriks anteckningar. Denna cake-competition slutade med att Norrland och Krågan fick mest poäng, det blev bullar från Norrland och kladdekaka från D.Jönsson. Fantastiskt gott, å trevligt!


Kladdekakor å bullar


Norrland var nöjd med sina bullar


Lindh ville ha en stor bit............


............å han gillade det


Davve-DJ mös


Oktay å Danne G njöt på herrlagets fikastund


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0