YEEEEEEEES

Bukten var inte ett nytt lag, Buktens namnkunnigaste nyförvärv var inte med. Buktens spel handlade fortfarande om att maska och försöka göra mål på frisparkar och hörnor.

Vi skänker en tanke till Parra. Pga av en vulkan sitter han fast i Kina när det viktigaste som händer finns i Dalby. Vi hoppas alla att du är på plats i Revinge imorgon kväll.

Coop ska ha tack för bananer och juice, vägen till framgång.

Första halvlek
Bukten tog tidigt ledningen, en spelvändning och ett tidigt inlägg friställde deras anfallare som stötte in 0-1. Bukten vann kampen i första halvlek, de var tuffare i duellerna och hetare på andrabollarna. Men de var trötta män, så fort vi höjde tempot fick vi friläge. När vi anföll på kanterna och/eller spelade one-touch-spel fick vi öppna lägen. Tyvärr var vi slarviga i avsluten i första halvlek, för många solklara lägen brändes. Men vårt spel var stundtals briljant. I slutet av halvleken tryckte Robin A in 1-1, jag kommer inte ihåg målet, men det var säkert inlägg från högerkanten, skott, retur, mål. Så såg det ut i de flesta anfallen.

Andra halvlek
I pausvilan förstod vi alla att det var bara att fortsätta trumma på, men med större hjärta i allt. Det gällde att vinna kampen i andra halvlek. Å det gjorde vi! En farlig frispark var det enda Bukten orkade med. Vi fortsatte spela fint med mycket inspel från kanterna. Den stora skillnaden i andra halvlek var att vi fightades mer och spelade med lite större variation. Den största anledningen var nog ändå att Bukten tröttnade, de anföll med få spelare och gav oss stora ytor på deras halva. De var täta mellan mittfält och försvar i första halvlek, där var stora hål i andra. Virre lirade fram Calle till 2-1 och Conne till 3-1. Sen gjorde Månsson 4-1 på sin straffretur efter en Davve- (Inzaghi) filmning.

Matchen
Tias har koll på vår avslutsstatistik, men jag chansar på av vi hade 20-25 avslut i matchen, ca 15 på mål. De hade kanske en handfull avslut. Vi var överlägsna i spelet och skapade också mycket mer än dem. De gjorde en bra match efter sina förutsättningar, vi spelade så som vi vill göra. Tyvärr förlorade vi många närkamper i första och för många missade frilägen. Men det var härligt att vår offensiva uppställning och vackra spel resulterade i storseger, 4-1 (1-1).

+
Robins A:s mottag/vändning/tunnel på deras högerback var fantastisk!

-
Varje gång de fick inspark tog målvakten sats, men avbröt och kallade på mittbacken som skulle slå den. Efter tio gånger påpekade Conne det för domaren som svarade något i stil med: "Det är ditt snack som tar tid."

Bäst i blått:
Fighten i andra halvlek och vårt anfallsspel i 90 min var det bästa. Mange får dagens plus, han slet hårdast idag.