inför SSIF - Ljungbyhed

En tråkig lördagsförmiddag byttes till nostalgi och fotboll när den är som bäst. Den enda matchen som sänds nu är Coventry - Derby, den kändes inte rolig alls. Men så................ men så plötsligt dök Robbie Savage upp, denna fullkomliga idiot. Han är kapten i Derby, han gör sin 500e ligamatch idag och startar matchen med att fullständigt kapa en Coventryspelare. Fortsättningen på denna matchen missar jag inte.............


Det tätnar i tabelltoppen, varje match är superviktig för tabellens fem topplag. Det är också avgörande matcher för de tre i botten som alla vill stanna kvar. Ljungbyhed är ett av dem. De verkar kraftigt på gång, och tar sats mot en mittenplacering i tabellen. Bortamatchen mot dem i våras var nog vår sämsta för året. De spelade fysiskt, organiserat och med ok tempo. Vi var inte bra då, och hade stor portion flyt. I morgon hoppas vi på ny seger på vallen och förbättrat spel. Det ska bli skoj. Ljyngbyhed, domare och publik är välkomna till vallen imorn, avspark 14:00.

Micke "parra" Paradis inför morgondagens fight.

Du var på jobbmässa när vi slog Harlösa, var du mer nervös av att inte vara på matchen?
Det var jobb med en del människor runt om kring fram till halv 8, så jag hann inte vara nervös. När folket försvann visste jag att det var 2-0 ledning, så det kändes ganska lugnt. 

Hur fick du resultatuppdatering?
Fick sms från Tillberg när det hände något, dock inget mellan 3-0 och 6-0, somnade han till där eller? 

Vad har du fått berättat var det bästa från 6-0-segern?
Att vi startade i högt tempo, vilket är bra. Bra inställning och att alla jobbade hårt, det är också en viktig sak. Det är så lätt att inbilla sig att man inte behöver ta jobbet, att någon annan ska göra det, men då tappar man också en stor del av sitt spel. Vi hade många avslut och inlägg, precis som vi vill spela. 

Hur var träningen igår?
Bra engagemang som vanligt. Vi tränade bl.a. anfallsspel, såg emellanåt riktigt bra ut, med bra rörelse och fantasi.  

Hur smakade torsdagskorven?
Bättre än vanligt faktiskt, har vi bytt sort? Det kanske beror på att det varit lite si och så med torsdagskorven nu i höst pga semestrar och annat, så när man väl får den så smakar den extra bra. 

Hur är känslan inför söndagens match?
Eftersom man missade förra matchen så är man extra sugen på match. Lite nervöst blir det säkert på söndag. Ljungbyhed var ett ganska bra lag sist vi mötte dem och de verkar vara lite på gång just nu, krigar dessutom om att undgå kvalplats nedåt. När de möter oss gör de det med känslan att de har allt att vinna, sådana lag är alltid farliga. 

Vad förväntar du dig för matchbild?
Att vi för spelet och driver tempot. Mycket löpningar och vilja från vår sida. Ett Ljungbyhed som försöker vara täta och blixtra till med kontringar.  

Vilka styrkor hos Ljungbyhed ska vi se upp med?
De var snabba i omställningarna och hade ett par vassa spelare. De kom runt fint på kanterna ett antal gånger sist och var väldigt starka i luften, hade ett par nickar i ribban. 

Nu har några resultat gått vår väg och vi är med i guldstriden på riktigt, hur hanterar vi den situationen?
Nja, att tala om guldstriden är för tidigt, vi har 7-8 omgångar kvar och mycket kan hända. Men visst känns det bra att våra närmsta konkurrenter tappade poäng i senaste omgången, nu är det bara någon poäng som skiljer och det är ett bättre läge. Vi ska bara tänka och fokusera på nästa match. Vi ska visa bästa vilja och glöd för att vinna den och det gäller varje omgång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0