nästan bäst i byn

Efter en halvtimmes spel tänkte jag på fantastiska rubriker till bloggen, jag tänkte namge alla sandbyspelare som stora hjältar, jag tänkte utnämna oss till bäst i byn. Men sen hände nått, trötthet, yrsel, panik? Sen gick allt fel. Men vi minns dagens u-lagsderby genom de första 30 minuterna. Då spelade Sandby fantastiskt. Det var inte bara 3-1 ledning, det var frustrerande bergsspelare, fint Sandbylir och tre drömmål. Först Calles nick upp i krysset, sen Kullbergs tunnel och skott stolpe in (drömmål) och sen hittade Calle det andra krysset, nu med foten. Då var det härligt att se glädjen, offensiven och attityden.

Sen tog Hardeberga över, 3-3 i paus blev efter en kvart i andra halvlek 7-3. Hardeberga hade ett namnkunnigare lag på pappret, då menar jag många som är ordinarie i femman (nästan alla) och där de flesta har lirat div.4-fotboll. Att förlora med de förutsättningarna är inte pinsamt, hardeberga hade ett toppat lag. De hade ingen a-lagsmatch denna helgen, samt många avstända till nästa helg. Därför var det inte så oväntat att de skulle komma med a-laget. Men det ska också sägas att de är värda sin divisionstillhörighet och topplacering i femman och serieledning med u-laget. Oliver och Jernberg var i en klass för sig själva idag. Bäckström, David, bröderna Svensson bra. HBK spelade bra sista timmen och några spelare stack verkligen ut.

I sandby var Calle bäst, Robin A visade klass, Lindh gjorde en mycket bra timme, Klas imponerade på högerbacken och Kullberg var bra den tid har spelade med ett drömmål som krydda.



Robin steget före sin bevakning


Robin steget före igen


Robin A hade lekstuga på sin vänsterkant idag


Calle med överlägsen spänst


våra tre anfallare på språng mot många röda


På denna retur gjorde HBK 3-3 precis innan paus


Detta byte förändrade matchbilden


Robin faschinerad när Sebbe "på-väg-till-HIF" Löfkvist kastar långt

Kommentarer
Postat av: Junior P

Ni spelade riktigt bra de första 25 och ledde helt rättvist med 3-1 efter som ni själv nämde med 3 riktiga klassmål. Och ja det stämmer att vi kom med nästan ordinarie A-lag pga det som nämdes ovan (ingen match, avstängningar, skador och folk som behöver komma igång mm).Det hade dock inget med att det var derby att göra utan ni råkade stå först på programmet. Men ni har ett ungt lag med framtiden framför sig som kan bli väldigt bra. Bäst idag i ert lag var dock gamlingen?? Calle som visade bra klass. Lycka till framöver.

2010-08-08 @ 23:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0