U-laget var överlägsna.... stark spurt räddade tre poäng

Måndagskväll, det var stundtals skyfall, en dålig sandbyvall som nu är ännu sämre och två lag som är i stort poängbehov i division 3. Sandby ställde upp med ett bättre u-lag än Lunds BOIS. Det märktes också direkt, Sandby hade lekstuga i första halvlek. Sandby ägde spelet och med stort intresse och fin rörlighet skapade de mycket bra. Lunds BOIS var ofarliga, medan Sandby såg spelsugna ut. Det viktigaste i u-laget är utveckling och mycket speltid för de som inte startar i A, samt för föreningens yngre talanger. Men som läget är nu behövs verkligen poängen också för att inte trilla ner i fyran. Därför sänks betyget på första halvleken, vackert sandbyspel men mållöst i paus var inte bra.

Den andra halvleken var lite jämnare, Sandby var inte lika heta. Stundtals var andra halvleken ett sömnpiller. Men Sandby blixtrade till med fint passningsspel och farliga målchanser. Men så plötsligt..... 1-0 till Lunds BOIS. Läge för frispark till Sandby innan målet, men domaren valde att fria. Sen dunkade Oktay in 1-1. Men på slutet kom nästa kalldusch, en Lunds BOIS´are lobbnickade in 2-1. Då flyttade Johnny upp Eric i anfallet, från ett Conne-inlägg kunde Eric snyggt trycka in 2-2. Med några minuter kvar slog Robin A en lång hörna, Conne kunde enkelt gå upp vid bortre stolpen och nicka in segermålet upp i nättaket. Sandby spelade bra, gjorde en bra match men inte helt oväntat tvingades Anton göra en frilägesräddning i sista minuten innan de tre poängen kunde räknas in.