U-spelare tar chansen att träna med A....

Kommentarerna från BOIS-matchen blev för "låga", de är nu borta. Inlägget efter BOIS-matchen var bloggens "hårdaste" analys hittills och kanske det "tuffaste" inlägget av de 288 i den snart ett-åriga bloggens historia. Vissa ord upprörde nån ANONYM BOIS´are, det ber jag om ursäkt för. BOIS är nöjda med sin upphämtning, vi lite mindre nöjda. Både vi och BOIS ska dock vara nöjda att våra två möten i år har varit bra. Båda lagen har spelat bra och fightats. Vårens möte var vår bästa match i år, i senaste matchen gjorde vi vår bästa halvlek på höstsäsongen. Möts vi igen nästa år hoppas vi på lika fina matcher.

Som jag skrev ovan firar snart bloggen ett år, snart har vi publicerat 300 inlägg och igår slogs nytt läsarrekord, för tredje dagen i rad. Igår hade ssif.blogg.se 113 läsare. Härligt att så många vill följa skånes roligaste och vackraste fotbollslag. Ni ska ha ett gigantiskt tack!

Nu över till det vi har, nämligen talanger. De är uppe och tränar med seniorerna under en två veckors-period. Just nu är det Emil Jakobsson och Victor Engdahl, bloggen tog ett snack med dem efter gårdagens träning.



Det är dags för avsnitt 2 i serien - Stefan spelar fotbollsgolf. Idag är det en öppenhjärtlig intervju, där han förnekar att han börjat träna..............


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0