AJAJAJ

Det blev tyvärr två pinsamheter idag. Som vanligt många som var sena till samlingen, men värst var alla återbud. Några återbud var sena och två var inte ens anmälda. Tongivande spelare borta gjorde förutsättningarna sämre, men denna matchen var mest till för att testa de nya. Men vi hade lag och åkte spelsugna till Lödde för match. Lödde är en seriös förening, lag i både pojkallsvenskan och juniorallsvenskan, väldigt fina omkädningsrum, kaffe till ledarna och väldigt fin konstgräsplan. Vädret var skönt, planen bra och två bra lag skulle göra upp. Det var en rolig träningsmatch inför försäsongen.

Det viktigaste var att visa spelglädje och ta chansen att göra en bra prestation, och så var det i 45 minuter.

Första halvlek
Matchbilden kändes väntad. Lödde går igenom en generationsväxling och verkar satsa på att deras juniorallsvenska grabbar ska ta över seniorlaget. De hade mest boll, var extremt bollskickliga på många fötter och hade ett fint och genomtänkt passningsspel. Vi spelade mer på kntring och ett rakare spel. Första halvleken slutade 0-0. Båda lagen hade några halvchanser var och några hörnor. Det var en bra halvlek från vår sida. Minus var väl lite för passiva på andra bollar och ibland lite slarvigt i passningsspelet.

Andra halvlek
Andra halvlek var 45 mörka minuter, här var dagens pinsamhet nummer två. Vi släppte in sex mål, var yra, trötta, hade två anfall och nästan 0 i passningsprocent.

Matchen
I första halvlek var det en rolig och välspelad match, vi tänkte höja oss lite till andra och då vinna matchen. Så blev det inte riktigt. Lödde hade en bra trupp. Deras två innermittfältare, 160 centimeter långa, var extremt skickliga. När niclas Lundberg kom in på anfallaet i andra halvlek hade de en måslkytt som levererade på fina framspelningar. Matchen i december är inte vår melodi, antingen förlust med 5-0 eller 6-0 brukar det bli. Det är skönt att det inte är något som skrämmer oss, utan något som taggar extra att träna hårt på försäsongen för att bli bättre och vända storförlust till storsegrar när serien börjar. Som vi gjorde i år...........

Bäst i blått:
I första halvlek var alla bra, det var en fin laginsats. I andra halvlek var ingen godkänd. Sebbes a-lagsdebut visade att han är sugen på vänsterbacksplatsen.