Herr & Damfest

04:40 kom jag hem. 07:45 var det uppstigning för städning. 3,5 timmar tog det att städa ensam. Men denna gången var det inte mycket spill på golvet och inga spyor. Istället gigantiska mängder saliv på golvet, det hånglades mycket!

Det var en mycket trevlig kväll, klubbkänslan var stor och sammanhållningen stärktes enormt.

Vi var 18 från herrlaget och 17 damspelare. Vi började med att äta smörgåstårta. Under maten sjöng vi snapsvisor och snackade massa skit. Efter maten hade vi en frågeduell mellan herrarna och damerna, 10 frågor var. Herrarna vann duellen med 6-5. Herrarna fick frågor om damlaget, som t.ex vad deras Malmöbil kallas och vad nigerianerna heter. Damerna fick frågor om herrarna, som t.ex vem som hoppat över 2 meter i höjdhopp och vem som har ett MFF-märke tattuerat på bröstet.

Sen blev det efterrätt, kladdkaka med glass. Innan det var fri lek hade vi en tävling till, tre lag gjorde upp i en introtävling. Det gällde att lista ut vilken låt det var och sen kunna sjunga refrängen. Lindh och Sofia lyfte fram sitt lag till seger.

Sen blev det mycket dans, snack och mer som inte nämns vidare här.

Jag hoppas att alla hade en trevlig kväll, det kändes väldigt lyckat och alla såg ut att trivas. Det blev en lång och glad kväll!

Bilder från kvällen


Eric och robin gjorde entré och hälsade på damerna



Halva gänget, väntar på mat



Tom, Håkan och Robin minglar över ett glas vin



Dryck och glada damspelare



Norrland, Oktay och Tozz



Glada junisar



Kramkalas i köket




Lindh, en stolt SSIF:are


Senast vi festade med damerna var på South Sandby Football Tournament & Fest i somras, då försvann Robin Andersson och polis tillkallades. Denna gången ville Stefan slippa det, så han tog ett snack med Robin innan han skulle hem.


Kommentarer
Postat av: Bängan

Bjöds det på någon "korv" i föreningslokalen då?

2010-12-12 @ 06:06:34
Postat av: chili cheese

Man vill ju veta vilka som bytte saliov med varandra - ut med lite konkreta exempel och bildbevis (om det finns)

2010-12-12 @ 17:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0