inför Furulund- SSIF

Imorgon är det dags för a-lagets andra träningsmatch. På andra sidan står gula Furulund, matchen spelas i Kävlinge 12:15. Micke har även inför denna matchen svarat på några frågor. Jag har även sökt Johnny, för en kommentar inför söndagens U-lagsmatch mot LFF.

     

  
Furulund      -       SSIF


1. Hur sugen är du på ny match i morgon efter förra helgens 5-0förlust?
- Är fruktansvärt sugen, hade det gått skulle jag gärna spelat i söndags redan.

2. Kan man kalla det revansch nu?
-  Nja, inte efter en match tycker jag. Klart att vi alla är missnöjda med resultatet och att vi tappade spelet en stor del av 1:a halvlek. Imorgon ska vi visa att det var en engångsföreteelse, så det blir en liten revansch. Men jag hittade en hel del bra saker också som vi absolut inte behöver revanschera.

3. Vilka förbättringar vill du se från 5-0förlusten mot LFF senast?
-  Att försvarsspelet från 2:a halvlek fungerar hela matchen. Att vi är hungrigare dvs att vi vill äga varje situation och ligger lite före vår motståndare i tanken. Att vi är lite noggrannare i passningsspelet och därmed får till lite längre anfall, mer kantspel med ytterbackar som kommer upp.

4. Vad vill du att vi tar med oss från den matchen?
- Helt klart 2:a halvlek, vi spelar då ett disciplinerat försvarsspel över hela planen. Vi hittar också våra positioner mycket bättre, både framåt och bakåt.
 
5. Vad ligger fokus på i vårt spel i morgondagens match?
-  Försvarsmässigt som sagts tidigare. Bra disciplin över hela planen, vi ska styra redan när de har bollen i deras backlinje. Dessutom hitta rätt i positionerna när vi sätter press osv. Anfallsmässigt att vi varierar mer och spelar mer diagonalt, hittar vinklar. Vill ha med ytterbackar mer i anfallsspelet.
 
6. Vilka spelare är nya i laget från förra matchen?
- Joel, Jens, Virre, Conne och Erik nya i truppen, så det blir ju en del förändringar sedan sist. Fast, startelvan håller vi för oss själva ett litet tag till.  

7. Hur tror du matchen kommer arta sig?
- Med tanke på avslutet i förra matchen och hur Furulund spelade ifjol så kommer vi få se ett SSIF som har mer boll än sist. Vi kommer också att få se ett mer varierat anfallsspel med mer inlägg från kanterna. Sen ska vi ju vinna för tu….
 
8. Vad önskar du dig mest av allt just nu?
- Mer tö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0