no training

Snö och blåst=inställd träning. IGEN!

När vi inte tränar får vi glädjas åt annat. Pålsen tog körkort idag, Danne G förra veckan. i lördags fyllde Pålsen 18. Detta unga lag mognar, snabbare än någon kunnat ana. Kvar att fylla 18 är nu Lai, Gemback, jönsson och håkan. Snabba er, så vi kan ha riktiga lagfester snart.

Jag, mackan och Challe såg en inspelad match. Det var Brösarp mot Sandby. Det var a-laget som lirade träningsmatch. Året var 2003. Alla vi tre i tv-soffan deltog i matchen. Det roliga var att en kortklippt Calle Öster fixade en straff, som han inte fick lägga. Han visade inget intresse att lägga straffen. Rickard Svensson, med nummer 10 på ryggen, var självklar straffläggare. Straffen satt säkert. Det ska sägas att det inte var straff. Calle ska ta avslut när en brösarpsback ska täcka skottet. Han gör det med rak sula, domaren blåser straff. Bakom målet ligger brösarpsbacken och vrider sig i smärtor när domaren går fram och varnar honom.

Träningsmatchspremiär på lördag. YEES! Laget har tränarduon lagt in på herrarnas sida på ssif.se.

Martin Hansson. Han dömde Arsenal igår. Det gör han mestadels bra. Men han tacklar Sol Campbell och spelar fram till Portos 2-1-mål. Stäng av den jäveln! Nån som har hans telefonnummer?

Jeppe Svensen har drabbats av ryggskott. Några dagar innan första träningsmatchen och några dagar innan han fyller 33. Jävla otur! Han skulle vrida lite på sig, när det bara small till. Han själv kommenterar det hela som en Kvällsposten-löpsedel: Södra Sandbys ålderman har ryggskott, igen.....

Tänk att damhockeyn får så mycket uppmärksamhet i media. E det inte sjukt? Canada vinner gruppen efter segrar: 18-0, 10-1, 13-1. Känns det lönt att ha med damhockey i OS? Svar: NEJ!

Martin hansson hyllas med en domarfilm........ http://www.youtube.com/watch?v=kzvadEuyrRQ&feature=related


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0