fotbollssnack

What a night.......igår var det härligt att vara Arsenalsupporter. Efter 1 poäng på de tre senaste matcherna, kom igår en viktig seger. Kanske är guldet redan kört. Men sånna kvällar som igår är ändå guld värda. Arsenal vinner, Chelsea torskar och United kryssar. Dessutom var Arsenals seger över Pool. Det är det bästa som kan hända.


Abou.....Abou......Abou Diaby

Många lag, framförallt damlag, kör knästabilitet för att slippa svåra knäskador. Varför gör inte IFK Göteborg detta. De har för tillfället sex spelare i laget som är korsbandsskadade. Bra jobbat! Värre skada finns inte och med en fjärdedel av truppen med den skadan kan det bli jobbigt för änglarna. Svenska spel borde starta livebetting på vem nästa spelare i Göteborg som drabbas är. Att det kommer ske igen ger pengarna tillbaka. 

Leon Best - en hedersam man. Då menar jag en man som inte är som woods eller terry. Best värvades till Newcastle nyligen och blev erbjuden nummer 9- Shearers gamla nummer. Men han tackade nej och tog nummer 20 med förklaringen: "-Nummer 9 måste man förtjäna här."
Så ska det låta, bra kille där. Så sa dock inte Calle Öster, han bara tog Rickard Svenssons nummer 10.

Gais-tränaren Alexander Axén är ingen känd eller respekterad tränare, men i mina ögon är han värd lite respekt. Tanken jag haft många gånger har han nu tänkt testa med sitt GAIS. Han kommer spela 4-6-0. Jävligt coolt. Han vill förstöra motståndarnas positionsförsvar och inte ge dem nån anfallare att sätta backlinjen efter. Intressant är hans förklaring hur mittfältet ska agera i anfallsspelet: "De sex mittfältarna jobbar med ständiga positionsbyten och i trianglar för att skapa rörelse i så väl sidled som djupled."

Efter regn kommer sol......efter korv kommer choklad.....efter arsenal kommer liverpool. Det finns många sånna........den senaste skrev olle i sin krönika i Skånskan: "Efter grus kommer konstgräs." Gert-Inges hårda arbete med att ge Södra Sandby en konstgräsplan har nu Olle tagit till media. Vi syns i media, vilket är perfekt. Det tycks synd om oss, folk imponeras av vår stora verksamhet. Nu ska vi bli värda konstgräs. Då kommer Gert-Inges kastas i luften av spelarna, så som man gör med en sann hjälte.

http://www.skanskan.se/article/20100131/NYHETSBLOGGAR04/701319857/1178/lund/*/efter-grus-kommer-konstgras


konstgräs

Konstgräs vore fantastiskt. Att slippa åka till Dalby och Lund för att träna. Istället vill jag träna i byn. Byta om i vårt omklädningsrum, ta vattenflasken och bollnätet och gå ner till planen. Jag vill ha en vinterarena med konstrgräs i byn att vara stolt över. Konstgräs i Sannabyn vore fantastiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0