84 000

Nu har Oktay varit omslagspojke i några dagar. Andra saker i livet har snott min bloggtid. Nu finns 84 000 skäl att flytta Oktay några klick neråt. I söndags fick Olle 84 000 spänn av Sparbanken Finn. Deras framtidsstiftelse har öronmärkt pengarna åt SSIF´s ungdomssatsning. Vår fantastiska ungdomssatsning ska leva vidare och förbättras ytterliggare. Det handlar inte bara om våra fotbollsspelande och friidrottande ungdomar, det handlar om det jobbet SSIF gör för hela byns ungdomar genom projektet Ung&Aktiv.

Sydsvenskan och Skånskan har varit på hugget. Sydsvenskan vinklade SSIF´s framgång mot Sandbycupen, det blev en gigantisk bild på Kocke. Skånskan vinklade det lite annorlunda. De ville visa varför vi fått detta ekonomiska bidrag. De var nere på Killebäcksskolan och ville träffa några ungdomar som SSIF satsar på. Det är ungdomar som är ute på rasterna och lirar bandy, fast det är en decimeter snö på planen. Det är många ungdomar som inte är SSIF-medlemmar. Vår ungdomssatsning når alltså fler än bara fotbollsspelare och friidrottare. På bilden nedan, som prydde en halv sida i dagens skånskan, vill Skånska Dagbladet visa vad ungdomarna gör på rasten.
ssif.blogg.se har gjort en egen bildtext: "Sjätteklassarna Beatrice och Mackan i en duell på bandyplanen."

Bandy i snön? Varför inte? Eleverna på Killebäckskolan har alltid en idrottsaktivitet att sysselsätta sig med under rasterna. Idrottssamordnaren Niklas Johansson från Södra Sandby IF håller koll på ställningen medan förra ungdomsledaren Marcus Amasalidis ger sig in i matchen. Foto: Nicole Holler






















 







En nöjd ordförande får 84 000 kronor av Sparbankens Peter Helmuthsson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0