jeppe, lindh, danne g, virre, damfotboll

Det fetaste som hänt den senaste tiden i vårt fina herrlag är att det nu står 21-5, istället för 20-6. Virre har tagit klivet upp till oss 18+:are. Han fyllde vuxen igår. Nu återstår bara 5 st som ska upp över 18. Sen kan vi börja "gå ut" på lagfesterna. Det var härligt att höra att du lät mycket äldre i telefonen igår Virre! Vi säger Grattis igen till Virre. Det var också härligt att höra vad han fick i present, pengar och arsenalprylar. Go Virre!!

Det går bra nu! på tösasidan i klubben. Hör det hemma på herrarnas blogg? ja, det gör det. På Sandbycupens f16-turnering hade sekretariatet finbesök. De hade anställt de hetaste vi har. Den bilden och lite damsnack får pryda denna måndag i bloggen.


Jeppe trycker, Lindh snackar, Danne G bossar

Vi börjar med de yngsta, och kanske de bästa. F99 har tagit cuptrippeln i Skåne 2009. De vann Eskilscupen, sen Skånecupen och igår tog de hem Sandbycupen också.

F16 vann Dana Cup i somras, nyligen kom de tvåa och trea i Sandbycupen. Genom åren har F93-94 skördat stora framgångar.

De äldsta, damerna (och teamet) tog både guld och silver i lördagens Sandbycup för damseniorer. De spelade bra, och tillsammans med Lunds Bk var Sandby överlägset i turneringen. Det ska de kanske vara, de är ju skånska mästarinnor 2009 i futsal. Till helgen representerar SSIF Skåne i futsal SM i Halmstad. Coolt!

Över till herrfotbollen. Träning imorgon. Haj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0