conne, 22

Idag är ingen vanlig dag, idag är Connes födelsedag. Den stora talangen fyller 22 idag. Vi hoppas han får en fantastisk födelsedag.

I lördags spelade SSIF Nils Holgersson cup i Skurup, en 7manna-turnering. Vi var tre bra lag i gruppen, det var Marieholm, vi och Skivarp. Skegrie var det fjärde laget i gruppen. Alla vann över Skegrie. Skivarp vann med udda-målet mot oss och Marieholm, de vann gruppen på 9 poäng. Marieholm vann med udda-målet mot oss, de kom två i gruppen på 6 poäng. Vi förlorade med udda målet mot Marieholm och Skivarp, vi kom därmed trea i gruppen på 3 poäng. Det var en jämn och välspelad grupp. Det var skoj att lira 7manna igen. Det var ovant, men vi kan väl vara ganska nöjda. Vi var täta bakåt och försökte komma igenom motståndarnas täta och låga försvar genom att variera korta och långa passningar. Calle Öster gjorde 2 mål, månsson ett. Jens gjorde en assist och jag två.

Att se ut som mackan är populärt. Han är i varje fall lik en massa kända ansikte. Nästa på tur är Ivano Balic. Han spelar just nu handbolls-EM i Österrike för sitt Kroatien. Han är lik Mackan, till utseendet. Men de har en sak till gemensamt. I Handbolls-EM 2008 i Norge hade Kroatien en gigantisk hejarklack. Långa stunder kändes det som att de enbart hejade på Ivano Balic. Hela klacken skanderade "IVANO BALIC". Lite som hemmamatchen mot Rörsjösteden för oss 2007. Det var Sandbyläger och hela läktaren var fylld med ssif-kids. När mackan gjorde ett vackert mål och showade för publiken fick han dem att skandera "MACKAN" resten av matchen.

Lika som bär

Ivano Balic


Marcus Amasalidis

Nu ger jag ordet till Mona Sahlin. Varför platsar hon på en fotbollsblogg? Hon har en egen rolig historia som fotbollsspelare tycker är kul. Därför får hon lov att sprida den här:

En raggare var ute och gled med sitt vrålåk och fick syn på en blondin vid vägkanten, så han bromsade in och körde ner sidorutan. Då blondinen lutade sig in körde han upp rutan så att huvudet fastnade. Sedan hoppade han ut, sprang runt bilen och satte på henne bakifrån. Sen satte han sig åter i bilen och när han körde ner rutan så att blondinen kom loss igen sa han skrattande:
- Vi raggare har våra knep!
Så svarar blondinen:
- Det har vi bögar också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0