"gamla rävar"

Det är grymt att betraktas som gammal räv när man är 20 år gammal. Det har Joakim Hugoson råkat ut för. Men så blir det om man slår igenom tidigt, samt slutar tidigt. Han kommer förhoppningsvis tillbaka till oss när han är klar med studierna och märkt att Sandby är det bästa stället att bosätta sig på.

Njut en stund av Hugo!


Hugo längst fram, inför seriematch 2007

Namn: Joakim Hugoson
Smeknamn: Hugo, Jocke, Tony Adams
Ålder: 20
Bor: Kalmar
Sysslar med: pluggar journalistik och medieproduktion
Spelade i SSIF mellan åren: 1994-2008
Position: mittback


Vilken är din största framgång i Sandbytröjan?
- Som senior var avancemanget till div5 en väldig framgång. Både personligen, för laget, föreningen, ja faktiskt för hela byn. Som junior har jag goda minnen från vårt framgångsrika juniorlag som var vippen från att spela i pojkallsvenskan.


Har du nått personligt rekord/merit i Sandbytröjan?
- Det var stort att vara lagkapten i B-laget, otroligt hedrande. Sen har jag har aldrig gjort självmål i sandby-tröjan, vilket jag som mittback är väldigt stolt över.

Vilket är ditt bästa SSIF-minne?
- Som sagt, avancemanget till femman är svår att toppa. Annars är det alla sköna personer i laget som skapar minnen varje match, varje träning.

Blir det comeback i SSIF?
- Jag hoppas verkligen det! Men som någon begåvad person sa; "fotbollsspelare är som prostituerade, dem går dit pengarna finns". Skämt åsido så finns tankar på en comeback, vet dock inte när.

Tränar du nått nuförtiden?
- Provspelade förra året för Kalmar FF men det blev nobben från Nanne, "attitydsproblem" tydligen. Spelar nu i Bäckebo GOIF, ett div6-lag uppe i dem småländska skogarna.

Följer du hur det går för SSIF?
- Givetvis! I medgång och motgång, i glädje å i sorg

Hur ser ditt SSIF-dream team ut, från de åren du lirade?
- Jävligt svårt, finns många bra men jag kör på en mix av stabilt och spektakulärt.

Målvakt:
Jens Haglund (jävligt bra målvakt och en hyvens grabb vid sidan om. Har nog alltid sett Jens som en liten pappa i laget). Gillade även att ha Matte Andersson där bak, för jävla roliga kommenterar han fällde under match.
Backlinje från vänster: Tobias Jönsson(från j-laget),Calle Öster, Nico, Erik Norling (från j-laget)
Mittfält från vänster: Mattias Tegedal, Mange Svensson, Månsson, 18-årig Markus Amasalidis (tror han var lite bättre på den tiden, lite kvickare)
Anfallare: Conrad Öster, Oktay (han e en "coming man")
Bänken: Joakim Hugoson, matte andersson, jesper svensson, andreas sjövall, mats, wendt (En jävligt rolig bänk som också har lite kvalité


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0