Copa Cataluna del 2

Nu kommer nästa rapport från juniortränarna nere i Spanien, nu har de börjat lira boll också. Följ dag 4 och 5, en rapport från gruppspelet. Bloggens ustände i Spanien, Micke Paradis, har tagit grymma bilder, t.ex på båda Pink Panthers mål mot Alcala, Robin Olssons nick och Hannes skott. Men än har vi inte lyckats få de i ett format som bloggen accepterar. Vi hoppas det kommer...........

Copa Cataluna dag 4 & 5

Tisdag morgon var en viktig morgon. Upp vid 9 för frukost och alla var laddade till tusen. Frågan är om vi tränare inte var mer laddade än spelarna...


Match mot Italienska U.S Calcense i premiärmatchen för lag Pink Panther. En match som skulle visa sig ha exakta drag för en typisk 0-0 match men där Italienarna lyckas göra 2 mål och ta hem segern knappt orättvist. Efterföljande match mot spanska Ariz med spelare endast kortare än 1.70 tog vi en fin skalp och kunde vinna med 2-1 i bred underkant - fantastisk intensitet och hjärta.


Då det var dags för ett sjukt taggat lag tiger med kapten Larry i täten fanns det bara positiva vibbar i luften. Och det skulle visa sig vara vår match på planen...men inte i målprotokollet. Vi tog ledningen med 1-0 genom matchens lirare tobbe j men efter det bestämde domaren att vi skulle förlora den här matchen och godkänner ett horribelt offsidemål och 2 minuter efter visar ut Dennis i mål efter att han gjort en kanonräddning på ett friläge för att sedan också ge motståndarna straff (där fräs hoppade in och limmar straffen och håller därefter nollan). Matchen slutade 2-1 till libaneserna, grymt orättvist. Matchen mot spanjorerna 1 timme efter är inte mycket att prata om, vi hade ingen ork och fick se oss besegrade med 3-0.


En härlig dag i Pineda de mar var till ända trots att det inte gick helt planenligt rent resultatmässigt, men det skulle vi vända på under onsdagen!

Onsdag morgon skulle visa sig vara ännu viktigare än dagen innan med tanke på gruppspelsstarten vi fått. Så vi stressade i oss frukost och tog oss 3 mil upp i bergen till Areneys de munt, en för övrigt fantastisk spelplats, och laddade för ytterliggare 4 matcher.

Första matchen skulle spelas mot ett tugnt tyskt lag tidigt på morgonen och vi klarade av uppgiften galant. Hannes ett och virre två gav oss en stabil 3-0 - seger och nu behövdes "bara" 3 poäng i sista matchen för att bli minst 2:a i gruppen och ta sig vidare. Lag pink panther började matchen mot Alcala med hög intensitet och efter 2 klassmål av robin o & hannes samt en missbedömning av felle vann vi matchen med 2-1 och var därmed vidare - wohooo


Då det var dags för lag tiger att spatsera in på den gröna konstgräsmattan krävdes vinst mot "hönshusen" från Tyskland (ja, laget hette faktiskt så). Vi var i det stora hela felfria och med hjälp av oskar s beslutsamhet och vakenhet kunde vi tryggt vinna med 1-0, så grymt av grabbarna att resa sig och visa den inställningen efter att ha åkt på 2 förluster under tisdagen. Matchen efter innebar vinna eller försvinna och med stödet från läktaren kände vi att vi absolut kunde klara av att genomföra den uppgiften. Men, än en gång går domaren in och både förstör och nästan ger bort segern till spanjorerna med 1-0 . 9/12 poäng avklarade under andra dagen - imponerande =)

Pojkarna fick sedan fritt resten av kvällen medans vi ledare och föräldrar hade en mycket trevlig kväll på en restaurang som micke p valt ut - bra jobbat ni som valde ut restaurangen! klockan är 00.00 och det är dags för bingen att göra sig hörd - big day tomorrow!


Dagens Fulaste:
killen med hockeyfrillan på 1.50 kort hoppar upp från bänken och sparkar larry över knäna för att sedan lämna över ilskan till deras tränare som puttar larry i bröstet.

Dagens Kommentar: tillhör davve j som myntade uttrycket: snart är det strax slut...men även marcus w får vara med här efter uttrycket: jag kunde fan inte lira igår, jag tänkte bara tuttar, tuttar, tuttar...

Dagens Snyggste: är definitivt anfallet som leder till 1-0 mot Alcala. 15 klappklapp-passningar ledde fram till ett grymt inlägg och ett klassavslut på huvudet från robin o

Dagens Guldstjärna: Tillhör än en gång Mia och Tomas, men även alla föräldrar som hejat på dessa två dagarna och bjöd på en härlig kväll.

Dagens King: är utan tvekan Jesper "larry" Larsson, som med bindeln runt vänsterarmen visar det största hjärtat jag sett på länge och krigar som en sann svensk viking hade gjort för 500 år sedan.

Dagens Smeknamn: tilhör hannes k, som alltid är på rätt ställe, gör 2 mål idag och även blir utvisad (direkt rött kort). Detta ger honom smeknamnet gubben i lådan...

Tack och God Natt / Ledarna =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0