Gothia cup dag 2

Micke har levererat igen. Han jobbar stenhårt på sin semester. Å det går bra för sannabyn där oppe!

Tisdag och Gothia Cups andra speldag. Man hinner tyvärr inte se alla matcher och här är lite vad som hände på Tisdagen. F13 förlorade och P13 samt P15 spelade oavgjort. Vi såg F15 mot Kullavägen, det blev sandbyvinst med 6-1. Ett säkert spel från sandbytjejerna som dominerade tillställningen. Många bra sekvenser i den matchen, där man ofta sökte trianglar och hittade dem också. Gott att se för det är ett spel som vi vill att Sandbylagen ska spela.


taggning inför matchen
 
Sen över till Kviberg och P16s möte mot Esporte Uniao från Brasilien. Sandby tog tag i spelet direkt och det dröjde inte länge förrän Thomas gjort 1-0 vid en tilltrasslad situation efter en hörna.

Thomas har precis gjort 1-0.

2-0 gör Emil J från distans och Thomas fortsätter på inslagen väg och gör 3-0 efter en hörna.

Hörna som Thomas gör 3-0 på

Det är resultatet i halvlek, vi kan bara konstatera att Brassarna inte är sådär jättevassa, faktum är att de inte har en enda riktigt farlig målchans på hela matchen. Vilket naturligtvis är ett styrkebesked för vårt försvarsspel med backar och mv i spetsen. I andra skapas en hel del målchanser och bl.a Dennis är nära att trycka dit den, men till sist är det Noah som gör 4-0 på ett friläge.


Henke och Noah gör en lite udda målgest efter 4-0

Jag klagade på planerna igår och måste tyvärr fortsätta, Kvibergs planer är helt enkelt urusla, de är så ojämna att man på vissa ställen kan jämföra med en plöjd åker. oavsett vem deet gynnar eller missynnar mest så tycker jag det är synd. Vi försöker spela fotboll med mycket passningsspel längs marken, det är svårt för att inte säga nästan omöjligt på Kviberg. Mot Brassarna är jag säker på att vi gjort ett antal mål till om planen varit bra. jaja, vinst blev det iaf.



Killarna joggar ner och börjar ladda för nästa match


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0