Gothia Cup

Först och främst måste bloggen meddela att stjärnan har landat............han är anmäld till Sandby Open. Som deltagare nummer 8 är Magnus Wendt klar för den prestigefyllda tävlingen. Han går in som klar favorit och är seedad etta i lottningen.

Gothia cup började idag, i skrivande stund sitter flera tiotusentals personer på Ullevi och beskådar den fantastiska invigningen. Jag har koll på allt som händer i byn, men bloggens världsrepporter har levererat igen. Nu har Micke Paradis förflyttat sig från Spanien till Göteborg. Han berättar nu om den första tiden på gothia 2010.

För några veckor sedan styrde man mot Spanien och Copa Cataluna, en härlig upplevelse. Idag var det Göteborg och Gothia Cup som var målet, först o främst för att följa P16, men också för att se så mycket som möjligt av de andra Sandbylagen (F13,F15, P13 och P15). Lite skillnad både på avstånd och väder kan man konstatera. Första stoppet blev Kungsbacka där P15 skulle möta ett tyskt lag. Det blev en tuff uppgift för Sandbykillarna. Tyskarna var helt enkelt lite bättre och vi blev steget efter i det mesta. Dock skapade vi ett par bra lägen i som om de resulterat i mål kunde gett ett bättre reslutat. Vi lämnade 12-13 minuter före full tid, då stod det 3-0 till tyskarna.

Full fart till Kviberg och P16 match mot Sävedalen, ett Göteborgslag. De hade haft den dåliga smaken att börja matchen för tidigt vilket gjorde att vi missade de första minutrarna. Väl där fick vi se ett Sandby som ganska väl kontrollerade händelserna, mitt i första halvlek sätter Jeppe dit 1-0 via stolpen och vi har några bra chanser till, men lyckas inte få dit den. Mycket beroende på en svårspelad plan, den var verkligen ojämn. I början av andra kommer Robin fri och sätter dit 2-0, lite senare gör Emil J 3-0 efter ett snyggt anfall. En stabil seger, med ett gediget spel. Sävedalen hade inte några riktigt farliga chanser. Imorgon är det ny match, då mot ett brasselag!!!