SSIF vann slaget om Skrylle

Skrylle tillhör Sandby, det stod klart ikväll. SSIF vann slaget om Skrylle med 3-2 denna höstlika fredagskväll.
Vi är bäst i regionen!

första halvlek
Vi började sådär, men redan efter en kvart tog vi över helt. Sen var det vår halvlek. I vårt första riktiga anfall, efter cirka 20 minuter, tog vi ledningen med 1-0. Ett vackert och snabbt passningsspel ledde fram till Eric som friställde Virre. Virre drev in i straffområdet och tunnlade målvakten, 1-0. Vi fortsatte att kämpa bra och stundtals spelade vi bra. 2-0 kom efter hörna, Manges hörna var lång och landade hos Eric förbi bortre stolpen. Han såg Robin A i andra hörnan av straffområdet, med en stenhård vrist vid bortre stolpen fixade Robin 2-0 innan pausvilan.

Andra halvlek
Några byten och fortsatt bra sepl, lite längre lag och slarvigare med boll blev vi. Efter en kvart petade Dalby in en hörna som landade vid bortre stolpen, några centimeter från mållinjen kunde deras ytter trycka in 2-1. Sen var det böljande spel, vi hade en del halvchanser. Dalby hade inga chanser alls. Med lite kvar fick de en konstig frispark, deras duktiga mittfältare slog frisparken lurigt hårt mot mål. Mycket trafik framför Dennis gjorde att den gled förbi alla och in i mål. Med bara några minuter kvar jobbade Conne upp en svår boll, tryckte bort backen och satte in den till en fri Eric. Med hjälp av båda benskydden tryckte Eric in segermålet.

matchen
Det var ganska jämt i bollinnehav, men när det spelades på marken hade vi högre fart och större skicklighet. Deras långbollar resulterade inte i något. Deras målvakt och offensive mittfältare var bra.

Bäst i blått
Laginsats igen, tråkigt men sant. Eric var nyttig, Dennis gjorde en bra a-lagsdebut i målet. Skoj match, roligt med seger, och bäst i regionen.