bra måndag

Det blev en bra måndag......

....trots att Stille tog över min ledning i VM-tipset. Följ hur det går på ssif.blogg.se/tipset

Snart kommer nya och gamla bilder upp i bloggen, ny kamera och söndriga datorn är lagad. Lindh och lill-lindh bör snart vara uppe i lika som bär.

Igår var det u-lagsmatch i Dösjöbro, båda lagen ställde upp med a-lagsspelare. Vi hade dock fler än dem. Vi ställde upp med ett roligt och trevligt gäng. Utöver dagens träning var det en trevlig avslutning på våren. Dösjöbros idrottsplats är väldigt mysig, bra omklädningsrum och mycket bra plan. Vädret var också perfekt. Ja, domaren var också bra. Det var som dag och natt jämfört med a-lagsmatchen mot Dösjebro i lördags. Då hade vi en tråkig och arg domare, igår var det en gammal gammal man som tyckte det var roligt att döma och var noga med att vi hade skoj där ute. Sen att vi fick avsparken i båda halvlkarna gjorde inte honom sämre heller. Vi får kanske tacka hans ålder för det.

Det var en seg match, vi kämpade bra och spelade helt ok. Det var länge en lugn afton, men så hade de gjort ett reduceringsmål (1-4) och hade straffspark. Det blev nervöst för en stund. Men istället räddade Dennis snyggt straffen. Sen kom två drömmål. Först dribblade Tom två spelare och satte en grym djupledare till conne som rundade Igor! Denne Igor som provspelade för oss förra vintern stod nu i mål för Dösjebro. helt ok asså! 6-1-målet, jag säger bara 6-1-målet. Bland det snyggaste jag upplevt live. Jeppe drog till från ca 40 meter. Stenhårt rakt upp i krysset. Den avslutningen behövde denna måndag!

Tack för en mysig kväll, tack för ett trevligt dubbelmöte denna helgen Dösjan och tack Jeppe för att du bjöd på drömmål (och kondomer i Gårdstånga på vägen hem).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0