Copa Cataluna

För andra året i rad är föreningens juniorlag på cup i Spanien, nära Barcelona. Seniorlaget innehåller många med juniorålder, med på resan är Oktay, Robin G, Virre, Pålsson, Håkan, Davve och Lai. Sammanlagt tror jag det är 32 personer med på resan. Det är spelare från P94-91, samt ledarna Bäckström, Erixon, Widerberg, mamma-virre och pappa-norrsén. Bloggen är givetvis också på plats, bloggens utsände Micke Paradis har full koll på allt som händer i Barcelona med omnejd. Nyligen mejlade han mig Bäckström-Widerberg-Erixsons reseberättelse för den första tiden.

Följ juniorlagets fantastiska resa hela veckan i bloggen. Vi hoppas på trevliga bilder också!


Lördag 26/6 - Avresa

Snacket om en blöt midsommarkväll hade gått inom laget sedan länge men när vi väl samlades för avfärd till Santa Susanna k.l 08.00 på lördagen visade det sig att grabbarna mest varit exalterade över resan och tagit det lugnt på midsommarkvällen. Istället hade de gjort matsäck och fyllt sig själva med entusiasm och självförtroende.

Bussfärden ned skulle visa sig vara helt smärtfri men ändå njutbar mot alla odds. Bra musik, en frågesport som lämnade mycket till fantasin och lekar av högsta klass gjorde en 27 timmars svettig bussresa till en grym aptitretare för hela den kommande veckan...MumsFilliBabba!


Söndag 27/6 - Arrival day

Kvart i 12 landade vi på hotell Riviera, beläget 3 min från stranden och nära till verkligen Allt man kan behöva en sån här typ av vecka. In snabbt och få informationsboken och spelschemat för veckan;

fyra matcher/lag och vi är det enda Nordiska laget i vår ålder - perfekt! Bl.a ett lag från Libanon och sen följde nationerna Spanien, Italien och Tyskland.

30 grader och strålande sol mötte oss när vi väl var inkvarterade på rummen och steg ut på poolterassen med leenden stora som batmans grotta. Allt klart med lagen, maten, schemat och spelplatserna. Skulle vi verkligen klara av att vända den bittra busschaffisens humör och få honom på vår sida den här veckan?!

Kvällen avslutades med kvinnlig och ack så exotisk dans inför våra grabbars öppna munnar och lysande ögon. Marcus Wadby & fräs fick visa sina dance skills med dessa vackra kvinnor uppe på scenen tills resten av laget blev så pass avundsjuka att de stormade scenen och startade en legendarisk ringdans...

... Men så k.l halv 12 var det läggdags för de högt suckande killarna och grunden för en magisk vecka var lagd!


Måndag 28/6 - Invigning, Sol, Bad & SKUM

Dagen började med gemensam frukost för att sedan ta plats på bussen för avfärd mot Pineda De Mar Stadium och invigning, MEN, redan vid samlingen för avfärd fattades vi Johan Montgomery, som somnat med tandborsten i munnen. Som tur var vaknade han och kunde springa ifatt oss andra.

På plats i bussen började förberedelserna för ett imponerande men samt oväntat intåg. De ljuva stämmorna skuggade tätt från första sekund tills vi väl avslutade invigningen med nationalsången. Pålle hade i vanlig ordning inhandlat en megafon som tillsammans med alla andras härliga röster gick på högvarv och överröstade bokstavligt allt i sin väg under 2 hela timmar... inte ens 20 brunstiga tyskar kunde matcha klassen på vår volym och kvalité. Som ni mycket väl förstår drog vi till oss all uppmärksamhet och visst var det häftigt att ett svenskt "bonnalag" var det gänget som skulle äga invigningen och bjuda på mest samba, både sång- och dansmässigt - WOW! Vi t o m, under nationalsången, överröstade högtalarsystemet med en ytterst liten hjälp från Borgebys 94-tjejer.

Väl tillbaka på hotellet tog alla en välförtjänt siesta med sol, bad och extrem "topless-spaning". Men efter lunch ökade tempot på gänget igen och en hård men rättvis??? vattenpolo/rugbymatch utspelades till den milda grad att poolområdet tömdes på folk. Jag tror matchen slutade med att lag "magarna" vann med 52-51, och då ska det tilläggas att laget "magarna" bokstavligt talat var de som hade mage eller som vi brukar sajja - kagge. Trötta som få, kramp i vaderna, klösmärken på ryggarna, ömma kulor och en Lars Erixon med en brusten vad i slutminuten gjorde vi oss redo för taktiksnack, dock för fotbollen.

Kvällsmat och sedan sade det bara Pang!!! och det var skum som gällde för hela slanten när ett glatt gäng trippade ned för trapporna till grannhotellets QK-disco... skumdisco. Med endast vatten i ådrorna dansade vi häcken av både dansgolvet och tjejerna inne på klubben i ca. 1,5 timme för att sedan gå och slagga under dessa lena vita lakan som förhoppningsvis ska hjälpa oss att bli vinnare av Copa Cataluna 2010.


P.s

QK-disco var faktiskt namnet på detta disco och ska inte missuppfattas, det var definitivt fler tjejer än killar, iaf om man ska tro Oskar S och Nicolai P som visade moves never been seen before i ett hav av såpa och skum.

Mera informacionen kommar lupande veckan under... ursäkta Hannnes Karlssons spanska accent ;)

Dagens Guldstjärna: MIa Ingemansson för sin utomordentliga fingertoppskänsla i hanterning av grumpy busdrivers och planering av mat samt Tomas Norrsén som bidragit med hög humorstandard och stabilitet i planeringen.

Dagens Nakenfisar: Kullberg och Lilja som båda hamnade under ytan utan några badbyxor och paketet flytande fritt.

Dagens Kommentar: Marcus Wadby, som skrek till Tobbe J på stranden: - "Tobbe, jag e han killen i baywatch" och sedan dyker i som en luad ål.

Dagens Uttryck: TG - Töm & Glöm, myntat av Tomas...

Dagens Offer: Killen utklädd till lejon tillika turneringsmaskot som blev utsatt för SSIF J:s tokspel under invigningen.

Dagens Rattar: tillhörde konstigt nog en skyltdocka, men pålle hann aldrig uppfatta detta och drog ned dockans tröja...

Dagens Fulaste:det kommer en ranking för hela veckan.......

Dagens Inköp: Solbrillorna som ordnade en date på 5 röda...

Postat av de tre taktikerna Andy, Lasse och Niklas

I väntan på bilder från årets resa kommer en från förra årets copa cataluna-vistelse




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0