När jag vattnade växterna i trädgården nyss hörde jag ett konstigt prasslande ljud utanför grinden, det var två iggelkottar som hade sex. Den bakre kämpade för att inte glida iväg på den stenhala asfalten. Det var det roligaste som hände idag!

Matchen var fan ingen rolig historia.

Det kunde varit roligt. Fantastiskt väder, loppmarknad, mycket folk, toppmöte. Det var två lag som verkligen ville ha de tre poängen. Det fanns förutsättningar för en fantastisk eftermiddag. Men så blev det inte. Nu är Dösjöbro nya serieledare. Som vanligt åkte Sandby hem från Hällestad med poängförlust.

Första halvlek
Efter några sekunder fick Hällestad hörna, några misstag senare ledde de med 1-0. Sen handlade halvleken om långa inkast, nä vi mötte inte GOF. För oss handlade det om straffar. Vi första straffen blev Conne nersparkad, vid den andra blev Robin A crosscheckad. Båda straffarna satte Anders lekande lätt i mål. Hällestad gjorde mål i halvlekens första och sista minut. Ett snabbt och långt inkast, nä vi mötte inte Bukten. Sen fick vi inte bort bollen på mållinjen och de kunde peta in 2-2.

Andra halvlek
De gjorde 3-2 ganska snabbt, på hörna. Nä, vi mötte inte GOF eller Bukten. Bollen studsade på nån och sen intill stolpen. Sen handlade det om oss och lite frisparkar för Hällestad. Vi skapade mycket, men mest halvchanser. Det blev inga fler mål. Matchen bestod mest av kamp, dåliga domslt och fem fula mål.

Matchen
Det var ingen typisk toppmatch, vi var för dåliga för det. Hällestad gjorde en bra match, de utnyttjade sina styrkor, spelade hårt och psykade mycket. De fick matchen dit de ville och vann rättvist. Vi kom inte upp till normal standard, passningsspelet fungerade inte och vi vann inga andra bollar. Vi försökte slita, kämpade oss in i matchen och skapade tillräckligt för att vinna över Hällestad, men inte idag tyvärr.

+
Vädret och publikantalet

-
Vi är hatade i Hällestad, deras attityd är helt enkelt vidrig. Spelarna var de snällaste, publik och tränare uppförde sig osportsligt. Minus också till att vi släppte in tre mål idag, lika många som på de nio matcherna innan. Men det berodde fan på att Hällestad, mest deras store anfallare, var väldigt tunga i boxen. De störde oss i första duellen och var först på alla andra bollar.

Bäst i blått:
Ingen får toppbetyg. Plus till Månsson som kämpade stenhårt trots många smällar, samt yttrarna Robin A och Conne som verkligen vann sin kamp, de lekte fullständigt på kanterna.

Framtiden:
Efter en sån här förlust känns det som att det inte finns nån framtid. Men, va fan. Vi ligger tvåa och har ny match nästa helg. Jag vill spela den nu, vill ha revansch direkt. Två bra träningar och tre bra studenter, sen är Pelagonija jävligt välkomna till Vallen.