det går bra nu

Jag säger som Petter: Det går bra nu! Andra raka segern, igår lossnade det rejält. Lödde U stod för motståndet denna sköna men kyliga fredagskväll. De spelade ett lugnt passningsspel och utnyttjade sina snabba yttrar för att nå in till sina skickliga anfallare. När de tappade bollen kunde vi kontra mot deras svaga försvarsspel och lite virriga målis. Vi orkade länge hålla tätt och när vi vann bollen satte vi högsta fart, en fart som Löddes försvarsspel inte klarade av. De hade mest boll och störst del kortpassningsspel. Vi gjorde en mycket bra match, spelade hårt och försökte komma in i press på deras mittfältare.
bäst i blått går inte att nämnas vid namn denna matchen. Alla 16 gör en mycket bra match. Mest positivt är det enorma hjärta alla visade upp. Ingen boll var för lång att jobba på och ingen löpning kändes onödig att ta. Vi skapade mycket på att vi använde vår fysik och blev helt enkelt för jobbiga för Lödde. Överallt fanns en galen blå spelare. Det var härligt att se, det var också härligt att se att de flesta anfallen gjordes i hög fart, mycket folk med och oftast kvalitet och rätt beslut i levereringen. Vi visade variation i vårt spel och det känns fantastiskt att ha så bred trupp som vi har. Kontringsspelet fungerar klockrent redan. Fysiken verkar vara i topp på samtliga. Det går bra nu!

Jag har jävligt svårt att komma ihåg hur våra mål såg ut och vem som gjorde dem. Jag tror fortfarande att matchen slutade 7-1, fast alla andra säger 6-1. Jag tror att Virre gjorde två mål, Eric två, Månsson ett och Jeppe eller Calle ett. Den ene spelade fram den andra mycket vackert. Jag minns ivf att jag nickskarvade fram Eric till hans andra mål, vackert inlägg av Conne där. Det snyggaste målet stod Månsson för. Robin A slog ett stenhårt Eric Edman/Ekman-inlägg som Månsson slängnickade in på Henke-vis. Såg exakt ut som målet mot Bulgarien i EM -04. Kolla länken nedan, börjar med henkes månsson-mål. Dessutom massa andra klassiska svenskmål.

http://www.youtube.com/watch?v=FCO-14oqYtU 

Erics mål gjordes med stort hjärta, på rätt plats i rätt tillfälle. Virre curlade fantami in en boll. Mer minns jag inte.
Lödde visade att de hade många talangfulla spelare, men de behöver seniorrutin, domaren skötte sig bra: "vi tar en gul frispark där".

Det var en härlig kväll som efter fina 90 min slutade med 6-1 och några cheeseburgare.


AIRPORT SECURITY:

Airport Security :       What's your Name? 

Passenger :                   Batman 

Airport Security :       Your real name please?
 

Passenger :                   My name is Bat-Man! 

Airport Security :       Are you trying to be funny ?  
                             What is your family name? 

Passenger :                   Superman!

 Airport Security handcuffs him & puts him into a locked security room Then they checked his Passport..... 




 

 

 

  

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0