förlust, men ..........

Efter tre raka segrar kom förlusten, mot Div.5-laget Anderslöv lyckades vi inte hålla vår 1-0-ledning. Men, här blir det perfekt att använda klyschan. "I träningsmatcher är det inte resultatet som e det viktigaste." Återigen gör vi en bra match, första 60 är riktigt bra. Vi lirar varierat och har full koll på händelserna. Med en halvtimme kvar tappar vi konceptet. Vi fick inte kontroll på bollen, därmed uteblev vårt fina passningsspel. Det blev mer kamp och den kampen vann Anderslöv. De fick en del halvlägen och kunde göra två mål sista 20 minuterna.

Bäst i blått: De första 60 minuterna var väldigt positiva, vi blandar ett fint passningsspel centralt med en jäkla speed längs kanterna. Vi fortsätter sätta ssif-prägeln på vårt spel: Vacker fotboll och enorm vilja. Det var positivt att se Håkan och Anders spela skitbra på nya positioner. Anders debut som mittback och Håkans debut som vänsterback i första lovar gott.

Målen då, jag har svårt att minnas hur de gick till. I detta fallet var det självklart att ta hjälp. Robin A var inblandad i alla tre, han får beskriva hur det till till. Tack Robin, å grattis till en fantastisk första halvlek (räckte nog till att va bäst i blått).

Robin Andersson
Robin A, full koll på alla målen

Du gjorde 1-0 på ett läge som målvakten såg ut att hinna först på bollen på, hur gick det till?
- Det fanns en yta mellan Conne och Calle som jag såg och löpte i, det såg Månsson också och slog passningen på djupet. Målvakten kom ut, men jag fick en tå på den och slog bollen bredvid honom.

Sen "sparkade" du ner deras stjärna som fick väldens billigaste straff, de gjorde 1-1, hur kan domaren ha fått det till straff?
- ingen aning, en jävla filmning. Vi har en löpduell och jag slår bollen till hörna, då lägger han sig ned. Domaren dömer straff.

Sen gör deras filmstjärna 2-1-målet, där du råkar assistera, hur gick det målet till?
- Det kom ett inlägg från vänsterkanten som gåt precis ovanför deras anfallare. Jag ska nicka bort den, men får ingen kraft i nicken som landar hos deras anfallare som trycker in den.

Matchens åt-helvete-me-di:
Priset delas av domaren som nog borde tänka om, samt Anderslövs stjärna. Domaren såg armar i ryggen i alla dueller, han dömde en horribel straff med motiveringen: "jag hade inte dömt straff om det varit seriematch." Anderslövs brassestjärna var överlägset bäst i deras lag, men det kvittar. Om man slår spelare och filmar hela tiden, sen när han själv får en smäll gnäller han enormt så kvittar det hur bra man är. Den räligaste spelaren jag mött, alla kategorier.