framtid

Igår spelade juniorerna sin första match i gruppspelet i DM 2010. Några seniorspelare förstärkte laget. Det blev en förkrossande 6-1-seger. Klippan hade inget att sätta emot enligt vittne på platsen. Sandby spelade med Felle- Lai, Olsson, Löive, Håkan- Kullberg, Pålsen, Adam- Liljenberg, Virre, klas. Det är ett riktigt bra lag. Seriösa spelare, som besitter både speed och teknik. Utöver dessa vet jag att klubben har 10-15 spelare födda 91-94 som jag tror håller hög a-lagsklass om några år. Framtiden ser mycket ljus ut. Nu hoppas vi på DM-guld också. Felle säger så här om matchen: "Grymt att vi både vann och spela riktigt bra fotboll. Skönt att försvarsspelet satt perfekt också. Att den gamle domaren sa att det var den bästa fotbollen han sett värmde. "

Lika som bär

Stefan Tillberg                                            Calle Moreus


På 100inläggsjubileumet önskade mange att kanon & kalkon ska starta. Idag startar Kanon & Kalkon från veckan som gått. Med Mange som regissör så klart!

Kanon
3. Lasse tar över Nigeria
2. Markus "den hänsyslöse" Håkanssons nya frisyr
1. Månssons språngnick mot Lödde

Kalkon
Wendts "armhävningar" såg ut som en 7årings ungefär, blev ännu värre när Lindh kom o skulle visa hur man gör och då skakade som om han hade fått ett epelepsi-anfall

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0