ny match, ny seger

Idag blir det ett kort referat från gårdagens match.

Stehag stod för motståndet igår. Det var vårkänsla med höstvind på Bergas fina konstgtäs i Eslöv. Stehag brukar bjuda på hårt motstånd, de spelar med stort hjärta och högt speltempo. Förra året förlorade vi båda matcherna. Till denna denna matchen saknade de sin anfallsstjärna Donne och mittbacksbjässe. Men Sonny och bröderna Brunström var med. De hade ett okey lag. De startade bra och det var jämt första kvarten. Resten av matchen var vår. Vi hade mycket boll och bestämde över det som hände på plan. De blev frustrerade och lade fokus på massa annat skit. Vi gjorde återigen en bra match, fortfarande stort slit, mkt hjärta och bra konstringsspel. Matchbilden var mer slumpartad än tidigare, men det kortpassningsspel som bjöds stod vi för. Det var en positiv del av vårt spel som vi saknat lite i tidigare matcher.


Dagens målskyttar: Måns, conne å davve jo


Målen gjordes av Månsson i första halvlek, Davve och Conne nätade i andra. Första målet minns jag: robin droppade ner bollen, Calle löpte och touchade bollen förbi backen, drev längs kortlinjen. Han hittade en helt fri Månsson snett-inåt-bakåt. Lugnt placerade han in 1-0. I andra halvlek gjorde Davve Johansson mål efter ett bra Danne-G-inlägg som Conne och Eric duellerade med målvakten om. Deras hårda kamp gjorde att bollen dök upp perfekt för en Davve-vänster-volley. Conne gjorde ett typiskt conne-mål där snabbhet, tajming och bra första touch bäddade för enkelt mål. Fin framspelning där också. Deras mål var lite oturligt, synd också eftersom vi var 10 sekunder ifrån att hålla nollan. Ett inlägg som Pålsen fick kalluffsen på, det ställde håkan lite som börjat en volley-pendel för att rensa iväg. Det blev en ren arm-träff istället. Ingen kunde hjälpa det, men solklar straff var det. kapten-Brunström satte deras tröstmål.

Bäst i blått (vitt för dagen): Återigen en laginsats där alla 16 var i form, alla bidrog till bra Sandbyspel och stort  hjärta hos alla. Håkan får ett plus för en stabil backinsats och Månsson får två plus för att han var överallt i 90 min.

Positivt i blått: Årets upplaga av sandby har hittills visat upp av vi spelar en rolig anfallsfotboll, kämpar mer än vanligt, har ett större självförtroende och verkar trygga i oss själva. Det ser helt enkelt bra ut. Har pressen ökat på oss nu? Absolut inte. Såhär är kul att spela, å den känslan ska vi behålla. Då räcker det nog till fler segrar.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0