0-0

Löberöd var inte intresserade av att skriva om sig själv i bloggen, de ville inte passa på att skrämma oss i seriens bästa bloggg. Men skriva anonymt som "lifare" att bloggen inte är ödmjuk är mer Löberöd-style. jag ska säga att bloggen är ödmjuk och har respekt för Löberöd. Bloggens lever efter mottot: Kärlek, ödmjukhet och Fredrik Jensen.

Det var en härlig fotbollskväll igår. Fint väder, sveriges bästa gräsmatta, mycket folk, mysig anläggning, tuff match och ....................Fredrik Jensen.

Första halvlek
Vi började helt ok faktiskt, det var jämt i närkampsspelet, men vårt snabbare spel skapade några farligheter, eller halvchanser. Tyvärr var vi inte på rätt plats och hungriga nog för att skapa tillräckligt farliga lägen för att göra mål. Så fortsatte första halvleken, men ju längre den gick ju mer överlägsna blev Löberöd i löpningar och närkamper.

Andra halvlek
Vi gör faktiskt en bra andra halvlek. Under hela matchen var vi lite trötta, sega och inte 100-procentiga i varken huvud, hjärta eller fötter. Men i andra halvleken hade de en målchans och vi kanske 10-15 stycken. Vi hade 5 farliga nickar på hörsnspecialisten Pålsen mackor. Måns hade en touch i stolpen efter Joels magnifika Xavi-pass. Conne hade en handfull inbryt från kanten och några till ahde avslut. I andra halvlek borde vi gjort mål. men idag var vi inte hundra och Löberöd gjorde en fin match.

Matchen
Jag ska vara ärlig och säga att jag tycker Löberöd var bra, det menar jag. Deras målvakt var grym, mittbackarna slet kopiöst, innermittfältarna skickliga och anfallaren var grym på att suga in bollar. Den lille anfallaren sprang som fan. De gillar inte anfallsfotboll, nä de hatar att anfalla. Men Löberödsspelarna sprang flera mil var och gav sig aldrig. Då tar man poäng, framförallt på hemmaplan. Löberöd är ett bra mittenlag. Idag kom ingen i vårt lag upp till 100 %, och då kan Löberöd sno poäng från oss. Vi gjorde en bra andra halvlek, det borde givit vinst. men avsluten för dåliga och Löberöd för bra. Därför 0-0.

+
Publiken. Det var 28 stycken på plats som hejade på SSIF. Det tackar vi för, det stödet på bortaplan är grymt.

-
Deras hårde anfallare fick frispark emot sig och sa: Det är bara för att det är jag! Vem fan e du kan man undra......

Bäst i blått:
Löberöd var blåa och bäst var deras målvakt, sen kapten, sen skallige anfallaren. men bäst i vitt då? Nja, svårt där. Jens höll sin fjärde raka nolla, Joel vann alla närkamper och slog en grym pass till vår farligaste chans. De får matchen plus.