Harlösa IF


Det är derby om 24 timmar, tur det inte är idag. Nu börjar derbyfjärillarna byta av bakfyllevärken. Det ska bli fantastiskt kul med derby på Vallen imorgon. 14:00 smäller det. Kom och skapa stämning. Nu blir det mycket Harlösa!



profilen
Namn: Rasmus Asterhed
Ålder: 16
Position: Varierande
Favoritlag: Barça
Favoritspelare: Lionel Messi
Favoritmat: Grönans Kebabpizza
 


Laget
Nyförvärv: Micke Nilsson, comeback
Förluster: -
Tränare: Magnus Persson och Stefan Jönsson
Division och placering 2009: 2:a Division 7
Lagets stjärna: Martin Hansson
Lagets buse:
Lagets lirare: Robert Nilsson
 


Harlösa IF, 2009

2010
Vilken är lagets målsättning 2010?
Jag tror att vår främsta målsättning är att få fortsatt spel i division 6 även nästa år, vi kommer ju som sagt från division 7 förra säsongen. Försäsongen hari mina ögon gått väldigt bra och vi har visa prov på bra fotboll både mot division 6 och division 5 lag. Jag tror förhoppningsvis att vi kan skrälla lite i serien. Självklart är det en målsättning att få oss unga i laget att pröva på tuffare divisioner.

Vilken är er nyckel till framgång?
En stark lagmoral och ett sammansvettsat gäng där vissa har spelat tillsammans i över 10 år. Rutinerade gubbar på trettiofem bast och unga killar på sexton ger oss en bra mix.

Vad förväntar ni er av matcherna mot SSIF 2010?
Härlig kamp med mycket tacklingar och hårda dueller, men samtidigt ett fint lir från båda lagen på en bra gräsplan. Vi förväntas väl också att se ett sprängfyllt Sandbyvallen?
 
Varför ska man följa er 2010?
Vi har en bra mix med äldre och yngre som är hungriga på division sex. Vi kommer försöka spela vår egen fotboll och hoppas att det kan tillfredställa framtida åskådare.

Hur är känslan i er trupp inför seriestarten?
Vi är taggade för att komma ut på gräs och visa att vi är något att räkna med. Efter en bra försäsong har vi ingen anledning att inte visa oss rädda. Vi vill självklart visa att division sex inte bara blir en tillfällig sejour.  
 
Vilka lag blir topp tre i år?
Jag kan väl inte säga att jag är direkt insatt om lagen i serien, men drar till med följande: Dösjöbro, Södra Sandby och Lunds BOIS

Vilka lag åker ur?
Det vågar jag inte yttra mig om.

Är ni nöjda med er inledning?
- Absolut inte. Till exempel mot Maglasäte var vi inte det bättre laget, men vi ledde 1-0 i paus. 2-0 var väldigt nära, och skulle vi fått in det tror jag att det inte skulle blivit 5 mål på andra hållet. Vi vet att vi kan bättre - vi har haft en del bortfall i truppen nu under inledningen, men det är inget vi ska skylla på.

Vad har varit mest positivt med era tre första matcher?
- Inställningen.

Vad har varit negativt med era tre första matcher?
- Saknad av vissa framträdande spelare och framförallt har vi fått prova på en rad nya positioner för att få det att gå ihop.

Kommer era första poäng mot Sandby på söndag?
- Vi har redan 1 poäng inspelad, men klart kommer vi att satsa på tre poängare i derbyt. Moralen och kämpavilja blir såklart starkare i derbyn och det tyckte jag vi visade i en stenhård kamp mot Löberöd.

Är förutsättningarna dem bästa i laget inför helgens match?
- Vi har inte haft de bästa förutsättningarna under starten på seriespelet. Vi har haft en del skador och en del framträdande spelare har arbetat under tränings och matchtillfällen.


Harlösa mötte Teckomatorp förra helgen. Harlösa förlorade med 4-1

Tack för bidraget R.Asterhed!


Kommentarer
Postat av: Bengan

Heja SAMBI!

2010-05-02 @ 13:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0