"Sandby överlägset"

För tio år sedan var Calle med i tidningen senast, han var stor höjdhoppartalang. Jag tror han tagit 1,91, och det skapade rubriker. Sen kom Linus Thörnblad i vägen för Calles OS-satsning. Han valde fotbollen, nu har talangen blommat. Efter Lunds BOIS-matchen kunde inte pressen missa hans hattrick. Skånskan säger: "Sandby överlägset i seriefinal". "Tremålsskytten Carl Öster sänkte Lunds BOIS".

Det var länge sedan SSIF var i tidningen, eller länge sedan herrarna var där rättare sagt. Damerna har varit med, den stora ungdomssidan syns ibland, framgångsrika friidrottare, Olle skriver om konstgräs då och då. Men herrarna........dessa dåliga herrar. År efter år av misslyckande. Äntligen är rubriken tillbaka: "Sandby överlägset". Under alla år av förluster och människors förakt har stoltheten alltid varit stor att tillhöra SSIF, men visst fan blir stoltheten större och halsen längre sånna här dagar.

Äntligen i pressen, äntligen medvind, äntligen en dunk i ryggen för vårt slit. Vägen är lång, den har precis börjat. En tidningsartikel är inget värt om vi missar avancemang, men visst kan en tidningsartikel vara hjälp på vägen.

Läs själv om oss, länken nedan leder dig till ett unikt ögonblick.................

.............. http://www.skanskan.se/article/20100513/SPORT/705139868/1057/*/sandby-overlagset-i-seriefinal


Jubel i Södra Sandby efter tremålsskytten Carl Östers 1-0-mål. Foto: Eric Bliding


























Ljungbyhed slog Pelagonija med 7-1 (2-1), i botten av denna serien sker det konstiga saker. Ljungbyhed är värda att ha poäng, nu förbättrade de sin usla målskillnad också.

Skål!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0