Löberöds IF

18:45 ikväll, Löberöds IF - SSIF

Det är tråkigt att meddela att Löberöd inte vill delta i SSIF´s blogg, de har ju Fredrik Jensen i TFF. Den undanflykten fungerar alltid. Istället kommer jag presentera allt jag vet om Löberöd:



Mitt Löberöd - detta vet jag:

* Det bor ca tusen personer i byn
* 93 % av Löberöd ligger i Eslövs kommun, 7 % i Höörs kommun
* Deras hemmaplan heter Ölyckevallen
* Deras tränare Ingemar Malmström har varit tränare i SSIF för cirka tio år sedan
* GOF´s tränare Patrik Lundberg gjorde succé i Löberöd för några år sedan (ska kanske bli staty i centrum)
* På 6 matcher har Löberöd gjort 5 mål och släppt in 6 stycken
* Omklädningsrummen är väldigt små
* Deras arena är väldigt mysig
* Deras plan brukar vara mycket bra
* Trelleborg anfallaren Fredrik Jensen har våra 85-86or mött i Löberöds J,U och A-lag
* Fredrik Jensen är stark, snabb och har näsa för mål
* Söker man på Löberöds IF på Wikipedia får man ett svar: Fredrik Jensen

Det ska bli jävligt skoj att komma till Löberöd ikväll, vi ska ta tillbaka serieledningen. Men det kommer bli väldigt svårt. Löberöd har gjort nästan ett mål/match och släppt in exakt ett mål/match. De verkar spela en väldigt snål fotboll. De ligger under mitten i tabellen men att bara ha släppt in sex mål är näst bäst tillsammans med Dösjebro och Lunds BOIS. Fem av Lunds BOIS insläppta kan de skylla oss för. Nu är det ett nytt defensivt lag vi ska få hål på. Det är tråkigt och svårt att spela mot ett lågt försvar, det gjorde vi på träningen igår. Men vi vet hur det ska dyrkas upp, och den tändningen som jag redan känner fast klockan bara är 7, filmjölk i mustaschen och katten gnäller: det känns gott inför kvällen. Det ska bli skoj att spendera fredagskvällen i Löberöd. Jag tror på fint väder, vacker anläggning, bra plan, heltaggad SSIF, spelsuget SSIF och 3 poäng.

Vi vill ta tillbaka serieledningen, vi vill ge Parra en seger i sin första seniormatch som huvudtränare och vi vill kunna ringa till Fredrik och säga att det var många hål i Löberöds ost, det blev 3 pinnar.

Kommentarer från Löberöds gästbok efter förra matchen:
Ingemar Malmström (tränare): Bra match mot Teckomatorp där alla jobbar för varandra. Bra organisation i backlinjespelet som inte var så lätt eftersom planen och väderleken inte var så bra. Vi ligger rätt och Teckomatorp skapar inte så mycket på oss. Målet vi släpper in är mer en turspark. Anfallsspelet är stundtals bra. När vi lugnar ner oss lite kan vi få fram bra kombinationer. Det man önskar som tränare är att vi får en snabbare speluppfattning och kan alternera spelet på fria ytor, t ex spel bakom deras backlinje, men det kommer mot serieledaren på fredag. Vi ses på måndag.

Jensa (spelare): Jätte bra jobbat av alla igår!! Vi har en grym moral i laget,, alla jobbar verkligen hårt hela matchen,, en pinne är ett steg i rätt riktning!! Får vi försöka hålla i de mot serieledarna!!

Intressant att båda kallar oss serieledarna, det tyder på respekt, men också att de kommer kämpa lite extra, spela extra fult och vilja ta poäng extra mycket.

Den som kollar får se




Löberöds IF



Kommentarer
Postat av: Bengan

synd att det inte blev några baljor idag när man var på besök. men en pinne iaf.

2010-05-21 @ 22:47:02
Postat av: Lifare

Inte lika framåt och kaxigt på bloggen efter 2 tappade poäng...Lite mer ödmjukhet hade inte skadat. Så går det när man pissar i motvind.

2010-05-22 @ 10:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0