Lagfest

Det zlatan kan göra med en boll kan Danne G göra med en dator. Nu har han fixat låtomröstning till bloggen. Hjälp herrlaget att få en roligare lagfest. Nästa fredag är det lagfest på PJV 33, förutom fotbollsquiz och korvgrillning är Pålsson DJ. Men han behöver låttips. Skriv ditt namn, välj en grym skånsk låt och din absoluta favorit(fest)låt. Sen skickas ditt bidrag till bloggens mejl. Sen sätter mange ihop partyplattan med de låtar som fått flest röster. Kom igen och delta. Ingen lyckad fest utan bäst musik.
Ditt namn

Skånsk låt

Favoritlåt



Lika som bär

Jenzen


Robben

Jag tycker du ska ta en titt i Harlösas blogg, där finns ett fantastiskt referat från vårt möte i söndags. Deras bloggskrivare, anfallsstjärnan med knäskydd, gnällde på att det var dålig publiksiffra för ett derby. För oss var det mycket folk, ska bli kul att spela på Harlösa IP inför ännu större publik.

http://harlosa.blogg.se/



Kommentarer
Postat av: Harlösa

Tyvärr för oss i Harlösa var där mycket folk,blev ju inte speciellt roligt för oss.Förstår inte hur han kunde tycka där var lite folk,i vilket fall som så är det inte anfallaren som är bloggskrivaren.

2010-05-07 @ 08:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0