Damstjärnan, del 1

Är rebusen för svår eller är priserna för dåliga? Kom igen nu! Tänk, lös rebusen och skicka in ditt bidrag. Rebusen finns i inlägget nedan och svaret mejlas till [email protected].




Bloggen växer åt alla håll, idag börjar vi en intervjuserie med damspelare. Det är nyblivna div.1-spelare som ställer upp på intervju. Vi börjar med en trogen Sandbyspelare, som under många år varit en av de bästa: Therese "Tozz" Andersson. De få gångerna varje år jag sett damerna, så har jag faktiskt ofta sett Tozz prestera väldigt bra, och oftast på ny position varje gång.


Namn: Therese Tozz Andersson
Position: Innermittfältare just nu
År i SSIF: 4,5 år
Favoritlag: Arsenal
Favoritspelare (och varför): Malin Moström, för att hon hade/har en grym speluppfattning, spelstil, ett lugn men samtidigt explosiv. Hon är helt enkelt grym!
Yrke: Studerar till idrottslärare på Malmö Högskola.
Hobby: Träna, spela tvspel o min hund
Favoritmusik: Det mesta, svårt att välja 


Tozz i mitten, glad efter avgörande frisparksmålet i andra kvalmatchen
 
Vad är det bästa med att spela i damlaget? Alla härliga töser! Vår lagsammanhållning är kanon på och utanför planen! Vi gör det vi ska på träningarna och har högt i tak men samtidigt så har vi himla kul. 
 
Vad är det bästa med SSIF? Samhörigheten. Alla härliga personer runt omkring som ställer upp och som gör ett oerhört viktigt jobb! 
 
Hur har fotbollsåret 2010 varit? Vi har inte varit så många på träningarna men har gjort bra matcher. På hösten blev det lite svajigare i matcherna men vi klarade det med bra lagmoral och bra grund i vårt spel!
 
Vilka är dina styrkor som fotbollspelare? Bra tillslag, speluppfattning
 
Hur var känslan att klara div.1-biljetten? Lättnad för jag var jätte nervös innan den första matchen En konstig känsla att kunna säga att man spelar i div. 1 nästa år 
 
Vad krävs för att ni ska etablera er i division 1? Att vi höjer oss allihopa framförallt på träningarna, höjer tempot på träningarna och i vårt spel, blir tuffare. Fler spelare i truppen för vi haft lite ont om folk i år. 
 
Vilken är din målsättning med fotbollen? jaaaa.... man börjar ju bli till åren nu... Men det är fortfarande ett mål att spela i så hög division som det är möjligt för mig och utvecklas till en bättre fotbollsspelare!


Tozz i tuff duell i första kvalmatchen mot Hovås Billdal

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0