Inför Sandbycupen dag 2

Säsongen är över, allt kvalsnack är förbi. Snart är det full fokus på nästa säsong. Men först ska årets fotbollshändelse i Sandby avgöras, Sandbycupen. Dösjöbro deltar i år, jag kan inte minnas att de gjort det tidigare. Bloggen har tagit ett snack med Dösjöbros tränare Henrik Lassen. 


Henrik Lassen firar seriesegern

1. På lördag är det dags för Sandbycupen, hur går dina tankar om five-a-side-fotboll?
För mig är Five-a-side fotbollens svar på innebandy. Snabbt och teknisk spel – ett fel på ena hållet, ger målchans på andra hållet. Man kan vara organiserat eller ta det som det kommer. Det skall vara roligt att spela och att se på.

2. Har ni tränat inför cupen?
Nej tyvärr har vi inte det, vi har i byen en inomhus hall ( på skolan) och där har kommun bestämt att all bollspel är förbjuden….

3. Vad blir viktigast för att lyckas i inomhusfotboll?
Tålamod, samt att spela organiserat. Sist men inte minst TUR

4. Hur kommenterar du grupp 2, Torns IF, Lokomotiv Lund, Södra Sandby IF 2 och Dösjöbro?
Jadu, jag hade gärna set att Torn IF hade varit i grupp 1 istället, det som jag har ser av dem inomhus, har varit imponerande, och så har de alla möjligheter till att träna, de har en kanon hall. Sen vet man jo aldrig vilka som spelar i S.Sandby 2 – kan jo vara att lag 2 är lag 1 i stället eller ??

Så jag tror att Torn IF och SS lag 2 får räknas som favoriter i gruppen. Men vi skall göra all vi kan för att det inte blir så….

5. Hur är era chanser i cupen?
Underdogs , vi ska ta nån skalp och ha roligt

6. Ska det bli roligt att spendera en lördagskväll i Sandby?
Ja man kan säga att det inte är första gång man är i den hallen, som pappa till en innebandy spelar i IK Södra-dal, har man varit många gångar men alltid lika trevligt att komma till Sandby, Nu har grabben tagit körkort så nu får han köra själv – men det blir ett kärt återseende med hallen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

"Super Dansken" röögar som få!

2010-11-01 @ 21:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0