Bloggens fotbollsgala 2010

Ikväll är det fotbollsgalan i Malmö Arena, bloggen har fått äran att dela ut Guldbollen. Som försmak på det presenteras bloggens fotbollsgala 2010 idag, den ägde rum i fredags! Pristagare och motivering finn nedan. Alla vinnare fick en choklad-pokal (tomte).


Bloggens fotbollsgala 2010


Årets målvakt:
En fick aldrig en ärlig chans, men Lindh är nöjd ändå. Anton fokuserade på att möta Teckomatorp och Pelagonija och gjorde det bra, samt många bra u-lagsmatcher. Jens stod mest och gjorde det jäkligt bra. Årets målvakt är den lille, snabbe och totalt orädde..... Jenzen


Årets målvakt


Årets försvarare:
Med minst insläppta mål i serien finns det många bra försvarare. Nicolai utveklades mycket och tog hand om vänsterbacksplatsen. Årets försvarare kom sent till laget, men snabbt in i laget. Han har gjort en kanonsäsong och varit en viktig spelare. Vinnare: Anders Weirum.


Årets försvarare till vänster, och årets icke-försvarare till höger


Årets mittfältare:
Fyra mittfältare har fått den mesta speltiden, Jeppe gjorde det bra som nerflyttad anfallare. Månsson och Joel var så bra och viktiga som väntat. Årets mittfältare blev oväntat uppflyttad från backlinjen och blev tidigt på försäsongen given på mittfältet. Efter en kanonsäsong på mittfältet är Mange Pålsson årets mittfältare.


Glad mittfältare


Årets anfallare:
Här finns många kandidater. Årets anfallare har lekt med alla vänsterbackar, är snabbast i serien och lagets skytteligavinnare. Nästa år kan ha göra 20 mål, årets anfallare är Conne!
 


Årets anfallare Conrad Öster

Årets nykomling:
Efter nio år i SSIF får han priset som årets nykomling. På plan har han gått från kraftig brottartalang till kvalitetsspelare, utanför plan har han gått från att sno gamla kakor från ICA till att sno fina priser till bloggen. Han har utvecklats mycket, och gjort många bra u-lagsmatcher. (Självklar) vinnare: Andy Lindh.

Lycklig och hungrig nykomling


Årets mål:
Det målet var en fröjd att se live, såna mål vinner alltid omröstningar i allsvenskan om årets mål. Det var en U-lagsmatch i Dösjöbro. Skottet avlossades från 40 meter, steg hela tiden och landade i krysset. Bombare: Jesper Svensson



Jeppe gjorde årets vackraste mål

Årets Tränare/Ledare:
Årets ledare/tränare har varit fantastisk, alltid med ett leende på läpparna, och har stor del i ett lyckat fotbollsår. Vinnare: Wendt, Tillberg, Matte, Johhny, Roger, Anders G, Gert-Inge, Micke och Fredrik.



Glada och fina ledare

Årets spelare (guldbollen):
Årets spelare har visat förbättrad teknik, förbättrad spelglädje och förbättrat självförtroende. Han har gjort en kanonsäsong. Jag har sagt det förr: Han har gått från kass vänsterback till fantastisk vänsteranfallare. Årets spelare är Robin Andersson


Som guldbollen-vinnare fick Robert två pokaler

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0