M.Pålsson

Eric har flyttat från odarslöv, kvar lämnas Mange ensam att bära upp brat-stämpeln. Och det gör han bra. Med världens vackraste hund är det idag dags för årets mittfältare, stryktipskungen, hörnspecialisten och hälskavaren i bloggen. Mange Pålsson har gjort ett fantastiskt fotbollsår och är en mycket god vän och lagkamrat. Plats på scen för Mange Pålsen.



Tur han valde fotbollen istället för kubb-karriären


Det är en månad sen säsongen tog slut, vilka är dina starkaste minnen från årets som gått?
Det starkaste minnet är väll tyvärr fortfarande att vi förlorade kvalet och bevikelsen där... Men när jag tänker på säsongen så har det varit väldgit många roliga stunder och många bra prestationer av hela laget. Mitt bästa minne är nog våran 5-0 seger hemma mot Lunds Bois, då spelade vi väldigt bra och det var riktigt kul att spela.  

Vilka minnen blir du glad av att tänka på?
Jag blir glad över det mesta faktiskt. Det finns många roliga minnen från träningar, matcher, fester och kanske framförallt väldigt roliga komentarer och karaktärer i omklädningsrummet.
 
Vilka minnen från året ger dig en känsla av olust?
För mig är det båda matcherna mot Dösjebro, där jag tycker att vi iallafall var värda 1-3 poäng. Sen självklart båda matcherna mot Limhamn...
 
Hur beskriver du din egna säsong, från att bli uppflyttad till mittfältet en lördagsmorgon på smörlyckan till utmärkelsen årets mittfältare på senaste lagfesten?
Jo det har varit mitt bästa år fotbolls mässigt under min karriär eftersom jag har utvecklats väldigt mycket. Det är självklart en väldigt stor skillnad från förra året då jag spelade ungefär hälften av matcherna som högerback och jag tyckte själv att det inte gick så bra. Sen denna säsongen har jag spelat alla matcher utom en. Så det känns ju bra att jag har fått ett så stort förtroende som jag fått på en så pass viktig position. Att få utmärkelsen årets mittfältare var givetvis stort, det är nog de pris jag värderar näst högst i mitt liv. Överst av priserna är självklart årets charmör i nian, det var en stor ära.
 
Vad har du utvecklat mest i år?
Jag vet inte riktigt, men jag har blivit bättre med bollen och även i passningsspelet. Även om jag är långt ifrån bra på huvudet nu så har jag iallafall blivit bättre.
 


En glad spelare på årets träningsläger i Gislöv

Vad har uppflyttning från högerback till defensiv mittfältare betytt för dig?
Det har betytt mycket för mig eftersom jag har fått en roll som jag trivs i och en position där jag får göra det jag är bäst på i fotboll(förstöra för dem andra). En stor skillnad också i hur mycket jag får ha boll vilket är kul. Som högerback var det mest tjong medans som devensiv mittfältare ska jag hitta fram med "fina" passningar, vilket jag försöker.
  
Hur var känslan att bli prisad som årets mittfältare av bloggens fotbollspanel?
Jo som sagt det var stort och att dessutom veta att lagets lagkapten är med och väljer är en fin känsla.

Hur ser du framemot nästa säsong?
Jag tycker det ska bli väldigt kul och jag hoppas verkligen att vi kan gå gela vägen upp detta året.
 
vilken är din personliga målsättning?
Det är väll att försöka bli bättre på allt, men framförallt att ta ett större muntligt ansvar på planen. Huvudspel, passningsspel samt att göra allt med boll lite snabbare är också viktigt att utveckla för mig eftersom det är viktigt att vara bra på just detta på min position.
 
Hur tycker du det ser ut för truppen nu under eftersäsongen?
Den ser väldigt ung ut eftersom många unga spelare är uppe och tränar med oss just nu, sen har det även kommit några nya som provar på.
Kunde varit lite fler av "di gamle" tycker jag nog, har varit lite dålig tränings närvaro av vissa.
 
Vad krävs för att vi ska vinna sexan nästa år?
Det krävs framförallt att vi kan spela bra mot alla lag, även de lag som ligger i toppen. Vi tog ju bara en poäng av tolv mot hällesta och dösjan. Sen måste vi hålla uppe vårat eget spel hela säsongen igenom. I slutet av säsongen gjorde vi inte de "enkla målen" som vi gjorde i början av säsongen vilket antagligen beror på att vi inte var lika hungriga på returer och för  att vi hade för långt lag tror jag. Så det krävs att alla små detaljer stämmer hela säsongen.




Nöjd efter utmärkelsen årets mittfältare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0