dagen före

Dagens kvaltankar:
"Igår när vi sa hejdå visste alla att nästa gång vi träffas är på examensdagen, dagen då vi står inför årets match och ska få svaret: div.5 el 6?.
Igår var det mycket snack om matchen imorgon, så klart. Alla längtar, alla vill vinna, men alla har också tusen tankar och frågor, och lika många fjärilar i magen. Men vi har inget att förlora, just nu ligger vi under med 2-1 och är kvar i sexan. Vi ska kliva in på Sandbyvallen och försöka vända på steken. Vi har inget att förlora, Limhamn har just nu en div.5-plats att förlora. Vi behöver inte vara nervösa, bara väldigt taggade och spelsugna. Vi kommer givetvis göra allt vi kan, det finns ingen risk att någon inte gör det imorgon. Ska Limhamn slå oss imorgon ska de vara jävligt bra. Det enkla imorgon är att veta vad man ska göra: Jag kommer ge allt och göra mitt bästa. Mer kan ingen göra."

KOM Å STÖTTA OSS, HJÄLP OSS I KAMPEN OM DIV.5-BILJETTEN! KLOCKAN 2 IMORGON

Lite frågor under herrarnas korvstund igår inför matchen imorgon.

 


Torsdagsträningen började med en tävling i omklädningsrummet, där herrlagets största sponsor Andreas Lindh hade fixat priset

Kommentarer
Postat av: Junior P

HAHA riktigt fin rebus. Tummen upp för den =)

Lycka till o spöa nu Limnhamn. Laget från byen är bättre än div.6. Tyvärr kan man inte infinna sig på Vallen då det kvalspelas samtidigt uppe på Berget.

2010-10-15 @ 22:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0