inför damernas avgörande

Imorgon avgörs damernas öde, blir det division 2 eller division 1 nästa år. Vi både tror och hoppas på division 1. Idag har en annan av damernas stjärnor svarat på bloggens frågor. Tränarens talangfulla dotter Hanna Lindström bjuder på spännande läsning inför avgörandet. Tack för det, och stort lycka till!


Hanna


Grattis till segern i lördags, sammanfatta den matchen kort?

Det tackar vi för! Jag skulle säga att det var en väldigt intensiv match med ett högt tempo. Vi hade under den föregående veckan jobbat mycket med vårt försvarsspel och det märktes verkligen, alla visste precis sina positioner vilket gynnade oss något enormt. Det var en tuff fight men samtidigt kändes det som vi hade kontroll över matchen. Lyckligtvis gav vår insats också det resultat som vi hade hoppats på.
 
Hur var det att spela inför så mycket folk?

Under mina 4 år i SSIF har det aldrig varit så mycket publik på vallen och alla som kom och stöttade oss ska ha ett stort tack. Det är alltid extra roligt att spela inför stor publik och i en så här viktig match kan det vara det lilla extra som sporrar en ännu lite bättre arbetsinsats.


Nu har ni ena benet i div.1, eller?

Det skulle man kunna säga, vi har ju verkligen bra förutsättningar inför den sista matchen i alla fall. Men alla matcher måste spelas och det kommer krävas ett minst lika hårt arbete som förra helgen för att lyckas. I tisdags på träningen fick vi också se ett stjärnfall och vi alla såg det som tecken på hur nära vi verkligen är haha..
 
Ni vann över Hovås Billdal som i sin tur slog Norvalla, innebär det att Norvalla inte ska vara några problem?
Rent statistiskt så nej, men tyvärr är det ju inte så enkelt. Detta kommer är den allra viktigaste matchen detta året och den kommer med all säkerhet bli tuff. Inga matcher är enkla och det finns heller inte några dåliga lag som tar sig ända till kvalspel om en plats Div.1.


Ni har mött norvalla i tvåan tidigare år, hur spelar de?

Det var ett bra tag sen vi mötte Norvalla nu och förmodligen har både spelare kommit och gått. Vi vet dock att de spelar ganska rakt samt att det är ett lag som krigar ända in i det sista.
 
Vad är styrkan i Sandbys damer 2010?

Det finns givetvis många, men vi har en bra sammanhållning vilket i sin tur gör att det är lättare att jobba för varandra ute på planen. Vi har också många olika spelartyper som tillsammans blir en utmärkt blandning.  
 
Vad blir nyckeln till seger på lördag?

Vi talar väldigt mycket om hjärta, om hur alla måste jobba för varandra och på lördag tror jag det blir extremt viktigt, allt handlar alltså om arbetsinsatsen. Vi är ett duktigt lag med bra förutsättningar så om alla bara bestämmer sig och går in för att vinna så tvivlar jag inte en sekund på att vi också kommer att göra det. Vi får absolut inte fega och spela på resultat, utan bara köra på som vanligt och satsa allt!
 
Är ni mogna för div.1 nästa år?

Om alla är redo att lägga ner det arbete som krävs så tror jag absolut att vi är mogna. SSIF är en bra organisation på många sätt och vårt lag har en bra bredd med både gamla rutinerade spelare och väldigt många unga talanger som har en lång karriär framför sig. Förhoppningsvis kommer vår framgång också locka till sig några nya spelar som då kan bidra med något på vår resa.


 
Hur firar ni om ni lyckas fixa div.1-biljetten på lördag?

Det blir nog en väldigt glad och livad bussresa tillbaka till Malmö som sedan följs av segerfirande i form av förfest hos Höst och sedan utgång i Malmö! För mig blir det dessvärre stop efter bussresan för att sedan fira med vatten och pasta samt omladdning till innebandymatch på söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0