inför pelagonja - SSIF och en massa annat lördagskul

Imorgon är det sista omgången i div.6 mellersta. Det kommer bli spännande. Vi måste vinna över Pelagonija på bortaplan, vi är givetvis favoriter. Dels är det mycker nerver på slutet, dels vet man aldrig vilka spelare som Pelagonija fått med till matchen, och tyvärr har våra resultat på slutet inte varit som vi velat. Därför är inget givet på förhand. Men imorgon hoppas vi att vi kan kriga och spela till oss tre poäng. Gör vi det, samtidigt som Teckomatorp slår Dösjöbro på bortaplan blir vi seriesegrare. Det hade varit helt fantastiskt. Maglasäte vann senast hemma mot Dösjöbro, då hade de tänkt fira guldet. Nu har Dösjöbro hemmamatch och bör väl inte ställa till det igen. Det ska mycket till för att vi ska bli seriesegrare, men ingenting är omöjligt. Först och främst måste vi göra vårt och vinna matchen, å det är aldrig lätt på beställning.



Lindh har börjat med underhållning i omklädningsrummet. Varje vecka ska han tävla ut fina priser som han snott från jobbet (Ica). Nedan är första tävlingen där en öl-kylväska tävlades ut.......



Det blir nog mycket kvaldramatik i byn. Vi verkar få kvala, efter seger idag för våra damer får de förmodligen kvala till division 1. Det är en fantastiskt bedrift, om några dagar kommer damlagsintervju i bloggen. Idag var bloggen på besök på vackra Ljungvalla. Där kunde hemmalaget Furulund vinna division 5, vid seger kunde Hardeberga vinna divison 5. Men istället vann Flagg serien, båda lagen på Ljungvalla får hoppas på avancemang via kval. Det var en trevlig eftermiddag, den bjöd på: Bra Hardebergaspel, vuvuzela, bengaler, Magnus Wendt med snaps i Hardeberga-klacken, Furulunds-fans som skrek "en get, en ko, en hardebergabo". Hardeberga ägde hela matchen och spelade effektivt och roligt. Men hur Furulund kunde göra två mål är oförståligt. Matchen slutade 3-2 till HBK. Det snackades om Näset eller Husie i kvalet för HBK, ingen aning om hur de är. Men Hardeberga har ett bra lag och ett spel som kan räcka.


Stjärnan Weste rättar till snorren inför matchstart


Dags för avspark. Sjukt att brottaren Ara Abrahamian dömde


Hardebergaglädje efter Tobbe Jönssons 1-0-mål


Till höger i bild lossar Westeson bössan, skottet letar sig turligt in vid bortre stolpen, 0-2.


Furulundsfansen tände bengaler vid underläge 0-2


Eric i gul jacka bjöd jernberg på två flak öl efter segern

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0