Dösjöbro igen

Dösjöbro vann vår serie, tre poäng före oss. De spelade rolig fotboll, vann båda seriefinalerna och var det kaxigaste laget i serien, mest osportsliga laget var Hällestad (i år igen). Dösjöbro var bäst, så lite kaxiga kan de få vara. Öppnar de plånboken även nästa år kan de nog vinna femman också, om de själv får säga det. Fantastiska Dösjöbro får ännu en dag i bloggen, återigen är det trevliga kaptenen Söderström som uttalar sig. 


Söderström firar segern med lite rödvin, kanske



Är du sliten idag?
Ja det är jag, lite ont här och där faktiskt. Men nu kan man ju vila ett tag!  


Hur firade ni segern en söndagskväll?
Som man alltid firar med champagne, burgare och öl. Inget konstigt…

Vi flyttar den stora festen till på fredag i nästa vecka så nu ska man mest gå och njuta lite! 


Hade föreningen och/eller byn nån överraskning åt er?
Där var väldigt mycket folk, ungdomslagens spelare, ledare och föräldrar fyllde på den trogna supporterskaran.

Med andra ord seniorernas föräldrar, syskon, flickvänner och Möllan! Ca: 250 – 300 personer besökte IP.

Klubben hade ordnat fantastiskt snygga Guldhattar och stod för käket efteråt.


Vilka känslor har du idag?
Lite lättnad! Vår målsättning internt har hela tiden varit att vi ska upp.

Vi har ett bra lag och med seriens bästa lag ska man vinna serien!


Ni förlorade mot Maglasäte senast och hade 0-0 i paus igår, hur nervösa var ni då?
Ska vi vara helt ärliga så kändes det ganska lugnt igår, Teckomatorp säkrade kontraktet i förra omgången och detta gjorde att vi var lite hungrigare i allt vi gjorde.

Hade vi inte gjort ett tidigt mål i andra halvlek så tror jag att vi hade tvingats till försiktighet och nervositeten kanske hade smugit sig på oss. Men det löste ju sig bra!


Kan du lämna en kort matchrapport från matchen igår?
Första halvlek startade lite trevande, man kände dock ganska tidigt i matchen att det var vi som hade mest att spela för. Vi vann 50-50 bollarna och började så smått ta över spelet, vi behövde ju inte köra stenhårt för vinst vilket gjorde att vi kunde rulla bollen lugnt inom laget. Teckomatorp var ganska trygga med boll i egen backlinje men var tämligen uddlösa så fort de närmade sig vår planhalva. Innan halvlek så radade vi upp ett antal målchanser utan att sätta dit den, Teckomatorps målvakt var deras klart bäste spelare för dagen och han räddade dem ett antal gånger. Bortsett från någon hörna och snöbollar från mittlinjen så skapade Torp ingenting i första.

 

I Andra halvlek gick vi ut och försökte avgöra matchen tidigt vilket vi lyckades med. Ett tidigt mål av Ricardinho Lemner följdes upp med matchens snyggaste anfall (någon klack, lite översteg, pass snett inåt bakåt, pang) och 2-0 var ett faktum. Då tappade Teckomatorp gnistan vilket gjorde att vi kunde hålla i bollen, sätta dit 3-0 och ro hem segern. Teckomatorp hade en sekvens med frispark, hörna, hörna som ”farligast” vapen i andra Hasse trubadur (målvakt i Dösjöbro) hade dock koll på läget.

 

Sammanfattningsvis:

Segern var go och vi gjorde precis det som krävdes! Men Teckomatorp ska ha en eloge till att dem fram till 2-0 målet kämpade om poängen trots att dem inte hade mycket att spela för!


Blir det träningsledigt nu el?
Vi håller idag!

Frågar du mig så bör vi hålla hela veckan och vila upp oss till på fredag då det brakar loss…

Vi kör nog en gång i veckan för att hålla igång lite.


Hur länge kommer ni fira detta?

Man suger på karamellen ett tag nu och sen börjar man ladda batterierna inför nästa säsong.
 
Nu väntar ett år i femman mot bl.a konkurrenterna Lödde och kävlinge, hur kommer det bli?
Mycket roligt! Leker man med tanken att Furulund missar att kvala upp till fyran så kan alla lag (Dösjöbro, Lödde, Harrie/Kävlinge, Furulund) i Kävlinge kommun spela i samma serie. Det ska bli kul att möta Lödde och Kävlinge då vi alltid varit det lägst rankade laget i kommunen. Vi vet att vi kan utmana de lagen och jag tror att dem gärna inte möter oss, det är tradigt för dem att behöva möta lilla Dösjan!


Som nykomling i en serie är det tufft med två lag som ramlar ur och två som får kvala, vad behöver ni förbättra för att ha minst fyra lag efter er nästa år?
Jag tror att vi ska köra vidare på det vi utövat i år. Tror att det är viktigt att fortsätta våga spela sitt eget spel och inte koncentrera sig på motståndarna eller vilken division man spelar i. Vi har mycket ny/gamla spelare i laget i år och vi blir ett år mer samspelta till nästa säsong. Det är viktigt att spinna vidare på det som fungerar och göra det ännu bättre till nästa säsong! Får vi behålla laget intakt och förhoppningsvis stoltsera med en ny konstgräsplan så förutsätter jag att vi kommer ha många fler lag en fyra bakom oss!!    

 

Vad tycker ni om bloggen (som vanligt ställer Söder en egen fråga, här kom den)?

Lycka till i kvalet, vi hoppas faktiskt att ni tar steget upp! Inte enbart för att det är 6 säkra pinnar utan även för att alla här ute följer din/er blogg. Det är kul att kunna följa alla lagen i serien via bloggen och läsa era åsikter om lagen och matcherna. Det ökar intresset när någon tar tag i att skriva lite, hoppas du/ni fortsätter med denna trevliga blogg!!


Kommentarer
Postat av: Anton

Är vi i Hällestad osportsliga? Visst fälldes det kanske någon onödig kommentar i matchen mellan oss i Sandby. men en kommentar från en person skulle göra hela vårt lag osportsligt? Nä det får du ta och förklara Nico, för jag köper det inte. Kom inte och säg att vi spelar fult, vi spelar tufft men går inte in för att skada någon person. Ni har själv fysiska spelar i Sandby som gärna trycker till.

2010-10-06 @ 18:00:02
Postat av: Nico

För det första är det kul att läsarkretsen sprider sig. Spelare i Lunds BOIS kommenterar, spelare i Dösjöbro kommenterar och nu spelare i Hällestad kommenterar. Det uppskattas mycket. Ni måste lära er att bloggen bygger på glädja, informera och en del ironi. I detta fallet fick dösjöbro ett grattisinlägg, jag var tvungen att kalla de kaxigast i serien, å då fick ni priset som osportsligast i serien. Lite ironi, men kommentaren har du väl lite rätt i också. Ni har fått mycket beröm i bloggen, ni är ett spöke för Sandby och vi tog en poäng av er i år. Så den utmärkelsen får ni ta, men kul att du läser Anton. Ha det gott

2010-10-06 @ 18:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0