Nej Nej Nej

Först vill jag säga grattis till Limhamns FF. Tyvärr vann de dubbelmötet med sammanlagt 5-2, och är klara för division 5 nästa år. Grattis!

Sen vill jag tacka alla som hjälpte till runt matchen igår, och alla som var och stöttade oss. Det värmer i hjärtat, trots att vi inte kunde betala tillbaka med seger. Tack alla ni som hjälper till runt matcher och ni som stöttar oss såväl borta som på Sandbyvallen.

Direkt efter slutsignalen kändes det jävligt tungt igår. Självklart var det oerhört bittert och tårarna var nära. Men sen släppte faktiskt det ganska fort, och det finns två enkla anledningar till det. Det första är att Limhamn vann rättvist, de var bättre än oss. Det andra är att vi har gjort en jättebra säsong och ska vara stolta över det. Sen finns så klart en tredje anledning också, och det är att vi har en fantastisk sammanhållning, vi är äkta vänner allihop. Då stöttar man varandra och försöker hitta ett leende ändå, och det lyckades vi med. Men idag känns det tungt igen. Jag har nyss vaknat, och känner ett stort FAN. Vi ville upp i femman, och har varit förtjänta av det och verkligen passat i den divisionen. Det känns lite tungt att tänka på iskalla vinterträningar, division 6 osv. Men jag lovar att redan imorgon börjar taggningen och arbetet för serieseger 2011. Idag blir det faktiskt att deppa, och gå runt och säga FAN, FAN, FAN när tankarna går till fotboll.

Första halvlek
Det började jävligt bra, vi kändes överlägsna i matchinledningen. Och vi skapade några chanser, samt kunde fått någon straff. Vi visade vad vi ville och vad vi hade för målsättning med dagen. Det var jävligt mycket folk på plats och hejarklackarna (Lindh mot stor Limhamnsbo) var hektiska mot varandra. Kanske kom nervositet in efter en kvart. Då blev matchen jämn och Limhamn började skapa lite chanser. I mitten av första halvlek kom 0-1, jag täckte ett inspelsförsök, men inte bättre än att Nicolai ställdes i knipa, och deras Prince kunde friställa 19 som slog in ledningsmålet. En liten stund efter kvitterade vi, precis som på bortaplan. Nu var det Nicolai, som trots kapningen av deras kapten kunde slå en fin djupledsboll i luften, som Calle fick pannan på före deras målvakt. Tyvärr fick Limhamn gå till pasuvila med 2-1-ledning. De kom runt på sin högerkant och en passning snett-inåt-bakåt friställde två spelare. Samma målskytt kunde placera in ledningsmålet.

Andra halvlek
Givetvis var läget tufft inför andra halvleken, men vi gjorde ett försök att vända matchen. Både genom byten, taktiska förändringar och att våga lite mer. Men vi kom aldrig riktigt nära. Istället gjorde Limhamn 1-3 med tio minuter kvar. Vi hade en handfull bra chanser i andra halvlek, men utan att få kvalitet i varken inlägg och avslut.

Matchen
Limhamn var bättre än oss, igår var de även skickliga och täta i backlinjen, samt hade kreativa yttermittfältare. Limhamns anfallare håller hög klass, kaptenen håller lätt div 4-klass och princen bredvid likaså. Sen var 19 på kanten duktig och med två kliniska avslut var han kanske matchens lirare. Vi kom inte upp till deras nivå, och inte heller till den nivån vi kan ha. Det hade krävts igår. Nu gjorde vi inte en tillräckligt bra insats, det finns inte något att skylla på. Visst höll domartrion en väldigt låg nivå, deras skrik gav direkt frispark. Tyvärr hade de fördel med alla domslut genom hela matchen, samt deras maskning och fejka skada hela tiden var äckligt att se. Jag ska erkänna att Limhamn är det bästa laget vi mött i år, då har vi ändå mött en del division 5-gäng i träningsmatcher.

+
Inramningen

-
Förlusten

Bäst i blått:
Utan tvekan Niclas Månssen, riktigt jävla bra och taggad igår. Sen tyckte jag Mange Pålsson och Anders gjorde mycket bra insatser, riktigt fysiska kvaltacklingar.

Framtiden:
Den återkommer vi med senare i veckan, just nu är det för jobbigt för att prata framtid.

Nedan kommer fem fina bilder av Ingvar andersson, tack för trevliga bilder! Imorgon blir det massa kvalbilder i bloggen, både från herrarnas och damernas match!


Calle ska alltid stila till det, det konstnumret var dock centimeter från krysset


Calle skarvar in 1-1


Tränarduon


ungdomsspelare fick fika av damlagsspelare


Sandbys mäktigaste män hängde vid räcket



Kommentarer
Postat av: Tobbe Adrian

Sjukt tråkigt med kvalet gubbar, men det har varit gött att följa er i tabellen under säsongen o se att Sandby återigen är på väg uppåt i seriesystemet...



Kör hårt så hoppas jag kunna komma ner o beskåda några härliga matcher på Sandbyvallen kommande säsong!



Och Nico, stort tack för bloggen! Den är en given ingrediens när dagen inleds o datorn slås på!

2010-10-19 @ 09:38:54
Postat av: Nico

Tack Tobbe, å härligt att höra ifrån dig. Klart du måste göra ett besök på Vallen varje år. Ha det gott!

2010-10-19 @ 12:49:47
Postat av: Anonym

läs detta inlägg, tror du att PAOW bara provocerar eller ?? :O



http://angelicahighonlife.blogg.se/2010/october/smart-diet.html#comment

2010-10-19 @ 13:41:25
URL: http://angelicahighonlife.blogg.se/
Postat av: Anonym

kvalmatchen hemma i sandby var ju håkan den som va bäst enligt mig, inte ett misstag och det hände direkt mycket mer när han tog klivet upp på mitten

2010-10-19 @ 18:13:28
Postat av: Nico

Anonym har la rätt, Håkan gjorde en av sina bästa matcher. Samt duktig i sin gamla roll på mitten

2010-10-19 @ 18:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0