Fredrik S

Dagens kvaltankar:
"Vi är som barn på julafton. Igår träffades truppen för första gången efter matchen i lördags. Det blev mycket snack om då, nu, lördag och känslor hit & dit. Ögonen lyser, fötterna darrar, hjärtat brinner. Ja, ungefär som ett barn på julafton. På lördag är det julafton, då vill vi ha stora hårda paket. Inga mjuka. Vi vill bli lyckliga. Jämförelsen blev sådär, men budskapet är tydligt: Förväntansfulla, lyckliga och spända spelare finns i SSIF nu."







Fredrik Sundblads tal till folket:

Inför SSIF-LFF

71 gjorda mål på 22 matcher är ett tecken på att vi lyckats med vår offensiva och positiva fotboll. Lägg därtill att vi inte släppt in mer än 18 mål så är det ett tecken på en mycket bra säsong. Tyvärr ledde ett av de insläppta målen till att vi ”bara” blev tvåa i serien. Därför står vi nu mitt i ett nervkittlande och ovisst kval mot Limhamn. Ett Limhamn som blev trea i div. 6 sydvästra, även kallad supersexan. På lördag är det dags för andra och sista delen i detta drama.


Första delen var spännande och underhållande på många vis. Det var lyckoönskningar till Limhamn skrivna på marken, hög musik, mycket folk, tuffa närkamper, tre ribbträffar, skador, rött kort, missad straff, mycket snygga mål och när dammet lagt sig och domaren blåst av stod Limhamn som vinnare med 2-1. Men det var, som sagt, bara del ett. Nu laddar vi för fortsättningen som kommer att utspela sig i Södra Sandby på vår plan...VÅR plan.


Det kommer vara 22 nervösa och extremt taggade fotbollsspelare som går ut på planen. Allt kan hända i en avgörande kvalmatch, men med bra förberedelser, stort publikstöd och ett enormt Sandbyhjärta hoppas och tror jag att vårt unga och glada SSIF kommer att stå som segrare.


Jag vill nu passa på att tacka alla som kommit och stöttat oss den gångna säsongen, både på hemma- och bortaplan och i ur och skur. Jag vet att det betyder mycket för spelarna och ger en stöttning och trygghet som ökar lagets prestation. Jag hoppas verkligen att ni känner delaktighet i framgångarna och att ni tillsammans med många fler är med på lördag och kämpar upp SSIF i div. 5.

Måla er blåa och vita så kör vi!

Fredrik Sundblad

Tränare


Kommentarer
Postat av: Jeppa

Det här blir den roligaste matchen på 3 år! Ännu roligare än förra gången vi kvalade oss upp. Kom och kolla! Motivationen är på topp!

2010-10-13 @ 08:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0